Jam Night – 18 februari 2024

Jam Night – 18 februari 2024

Från: 100 kr

Pris: 100 kr
Tid:
kl 18:00-20:00
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)

Jam Night är för dig som går en av Improvisationsstudions veckokurser denna termin. Här får du ett tillfälle att prova dina vingar på scen, testa något nytt du lärt dig under veckan och umgås med andra kursdeltagare och skratta ihop! Jammen är perfekt både för dig som är ny i impro och vill doppa tårna på scen och för dig som är erfaren och vill testa något nytt eller bara ha en kul söndagkväll!

Observera att för att medverka på scen måste du vara över 18 år.

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Jam Night

Här får du ett tillfälle att prova dina vingar på scen, testa något nytt du lärt dig under veckan och umgås med andra kursdeltagare och skratta ihop! Jammen är perfekt både för dig som är ny i impro och vill doppa tårna på scen och för dig som är erfaren och vill testa något nytt eller bara ha en kul söndagkväll!

Vill du vara med och jamma så är du välkommen att skriva upp ditt namn senast en halvtimme innan det börjar, så kommer du delas in i en grupp av oss som leder jamet. Varje grupp får en kort spot på scen, och finns det tid kan man få fler spotar under kvällen.

Man kan också anmäla sig som en grupp om man redan har en grupp, men ta gärna chansen att även spela med folk du aldrig spelat med innan! 

Det går även bra att bara kolla om man vill se hur det fungerar. Man är förstås välkommen att ändra sig i andra akten! 

Observera att för att medverka på scen måste du vara över 18 år.

Höstens datum: (söndagar)
18 februari
3 mars
17 mars
31 mars
14 april
28 april
12 maj
26 maj

pris: 100 SEK

 

Ytterligare information

År

Kurstyp

,

Nivå

, , ,

Period

Veckodag

,