julshow

julshow

Free

Som tack för att du stöttade teatern med ett bidrag när vi hade det som svårast vill vi bjuda dig på en improviserad julshow online!  Du bokar din gratisbiljett nedan.  Du kommer sedan att få en länk av oss som är din “biljett” till föreställningen. För att ta del av föreställningen behöver du ladda ner verktyget Zoom. Läs mer om hur du gör detta nedan.

Observera att du bara kan boka biljett till dig själv men är ni flera i hushållet kan ni förstås titta hur många som helst på samma dator.

Bokningen stänger 16:30 21 dec. Du kan inte boka dig efter den tiden men du kan klicka på röda länken till showen nedan och på så sätt se den utan att boka. Bokar du före 16:30 ser  vi helst att du bokar din plats så vi har ett hum om hur många som kommer att delta.

När: 21 december
Tid: kl 19:00-20:00
Pris: gratis
Plats: internet
Verktyg: Zoom

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/6284344957

För att boka: välj ordinarie, klicka på datumet i kalendern och sedan “boka nu”.

Beskrivning

Julimpro 21 december

Som tack för att du stöttade teatern med ett bidrag när vi hade det som svårast vill vi bjuda dig på en improviserad julshow online!  Du bokar din gratisbiljett nedan.  Du kommer sedan att få en länk av oss som är din “biljett” till föreställningen. För att ta del av föreställningen behöver du ladda ner verktyget Zoom.

När: 21 december
Tid: kl 19:00-20:00
Pris: gratis
Plats: internet
Verktyg: Zoom

Ladda ner Zoom här:

https://zoom.us/download

  1. Klicka på länken i du får i ett mejl från oss. Ibland hamnar såna här mejl i skräpposten så se till att du kikar där också. Vi skickar inbjudan senast en dag före föreställningen.
  2. Du kommer nu till en webbsida där du kan välja att öppna Zoom på datorn eller i webbläsaren
  3. Du kan själv välja om du vill ha ditt ljud och kamera på eller av.
  4. Vänta på att bli insläppt
  5. Under föreställningen kommer du kunna ge förslag till improvisatörerna via chattfunktionen. (chatten är längst ner i mitten)