Karaktär och scenisk gestaltning tisdagar start 10 september

Från: 3200 kr

Tid: tisdagar 19.30-22:00
Antal kurstillfällen: 10 ggr inklusive ett uppspel
Start:  10 september- uppehåll för höstlov
Pris: 3200 kr
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 14
Lärare: Elin Almén och Ulf Evrén

Detta är en avancerad kurs för dig som har gått minst 4 terminer eller motsvarande. Vi kommer att jobba med att utveckla karaktärer och även fokusera på ‘Space work’. Läs mer om kursen nedan.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad och klicka på kursens startdatum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Karaktär och scenisk gestaltning

En avancerad kurs i improvisationsteater för dig som har gått minst 4 terminer eller motsvarande.

Under kursen fördjupar vi oss i skapandet av en karaktär och hur vi får variation och äkthet i de människor vi gestaltar på scen. Genom så kallad “spacework” bygger upp vi fiktiva miljöer runt omkring oss. För att hitta kreativa möjligheter i hur du använder scenen gästas vi vid några tillfällen av en professionell mimare som går igenom hur du fysiskt gestaltar rörelse på scen och hur du hanterar objekt på ett trovärdigt sätt.  En väldigt rolig kurs som avslutas med ett uppspel för publik.

I kursen ingår även fri entré på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och alla Fresh talent uppspel. Som kursare har du även 50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Lärare:

Elin Almén

Ulf Evrén

Kursavgift

3,200,00 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2,560,00 SEK