Beskrivning

I likhet med vår Kreativet – grundutbildning jobbar vi med att hitta kreativiteten genom enklare övningar i improvisationsteater. Vi utgår från improvisationsteaterns grundstenar spontanitet och acceptans samt det värdefulla i ”misstagen”. Vidare fördjupar vi oss i det kreativa samarbetet. Hur skapar vi ett kreativt klimat? Hur får vi fram kreativiteten hos våra medarbetare? Och hur utvecklar vi en idé tillsammans?

Allt detta jobbar vi med genom praktiska övningar blandat med teori. Vi ger handfasta verktyg och underlag för ett fortsatt arbete med kreativitet för er  och er arbetsplats. Dessutom stärks gruppkänslan av att ni får utmana er själva tillsammans och får en rolig stund med mycket skratt.

Senaste uppdragsgivare – kreativitet

Spotify, Benify, Netlight, Izettle, White, Stockholms Stad, Einar Mattsson AB, Kulturdepartementet, ABB, Viva logopedi, Handisam, Willis, NCC, Scania, Botkyrka kommun, MRM Starky, mfl

Fakta

Tid: 2 - 3,5 timmar
Plats: Hos er eller i våra lokaler på Skånegatan 63, Stockholm
Max antal: 30 personer. Är ni fler kan vi komma med flera pedagoger, eller göra den som interaktiv föreläsning om ni är många.

Kreativa team
Martin Geijer – Improvisationsstudions expert på kreativitet