Kreativa Team

Att utveckla vår skapande förmåga och få fart på kreativiteten inom teamen är en viktig ingrediens i verksamhetsutvecklingen på alla arbetsplatser. Kreativitet eller innovation ingår ofta som ledord i visionsarbeten, men frågan är HUR blir vi mer kreativa och hur kan vi utveckla en kreativ strategi i vår grupp?

Kontakta mig!

Beskrivning

[raw]
[column size=”1/2″ wpautop=”true”]

Hur skapar vi ett kreativt klimat? Hur får vi fram kreativiteten hos våra medarbetare? Och hur utvecklar vi en idé tillsammans? Kreativiteten har spelregler som går att träna. I utbildningen får du dels insikter om fantasins betydelse för förändring, dels konkreta nycklar att användas i ditt dagliga arbete.

Våra utbildningar i kreativitet anpassas alltid till gruppen vi kommer till. Vi är bra på att göra mycket roliga och effektiva inpass där vi ger nycklar och verktyg till fortsatt utveckling av kreativiteten på jobbet.

Allt detta jobbar vi med genom praktiska övningar blandat med teori. Vi ger handfasta verktyg och underlag för ett fortsatt arbete med kreativitet för er  och er arbetsplats. Dessutom stärks gruppkänslan av att ni får utmana er själva tillsammans och får en rolig stund med mycket skratt.

Senaste uppdragsgivare – kreativitet

HSB, Utrikesdepartementet, PWC, Regeringskansliet, IF, JKL, Spotify, Benify, Netlight, Izettle, White Arkitekter, Stockholms Stad, Einar Mattsson AB, Kulturdepartementet, ABB, Viva logopedi, Handisam, Willis, NCC, Scania, Botkyrka kommun, MRM Starky, mfl

[/column]
[column size=”1/2″ wpautop=”true”]

Fakta

Tid: 1,5 – 3,5 timmar
Plats: Hos er eller i våra lokaler på Skånegatan 63, Stockholm
Max antal: 30 personer. Är ni fler kan vi komma med flera pedagoger, eller göra den som interaktiv föreläsning om ni är många.

Kreativa team
Martin Geijer – Improvisationsstudions expert på kreativitet

[/column]
[/raw]