Kreativt ledarskap sommarkurs 15-16 aug-inställd!

Från: 2000 kr

OBS! Denna kurs är tyvärr inställd.

Tid: 10:00-16:00
Plats: i våra lokaler på Skånegatan 63, Stockholm
Max antal: 15 personer
Ledare: Martin Geijer
För vem? Chefer, Projektledare, Dramapedagoger, Lärare, Cirkelledare etc

Genom praktiska övningar djupdyker vi i olika metoder man som ledare kan använda sig av för att leda en grupp eller en process i en kreativ riktning. Kreativt ledarskap handlar om att ha tillgång till sin egen fantasi för att kunna ta vara på och bejaka kreativiteten hos andra.

För att boka, fyll i antal ordinarie och klicka sedan på kursens startdatum i kalendern. 

Beskrivning

Genom praktiska övningar djupdyker vi i olika metoder man som ledare kan använda sig av för att leda en grupp eller en process i en kreativ riktning. Utbildningen tar upp följande områden:

Vad är kreativitet?

Hur ser vi på vår fantasi, drömmar och vårt inre liv? I kursen får du möta din egen kreativa självbild och utmana den på ett lekfullt sätt.

Kreativt samarbete

Hur får man en grupp att komma in i en kreativ process? Vilka delar behövs för att ett team ska få fart på det skapande arbetet.

Det kreativa ledarskapet

Hur kan du som ledare vara en del av en skapande processen och samtidigt vara en bra chef? Vilka svårigheter kan du som ledare möta? Vad är skillnaden mellan traditionellt och kreativt ledarskap?

Tidigare uppdragsgivare

Linköpings universitet, HSB, Chapman University, USA, KTH Executive School, Portadagarna, ATR, HSB,

 

Kreativitet
Martin (Ledare för kursen), Lotta, Elin och Ami – Som scenkonstnärer har vi jobbat med kreativa processer i många år och vet av egen erfarenhet att kreativitet går att träna.  Det är inte enkelt, men roligt från första stund du börjar.

Martin Geijer

En av de mest erfarna improvisatörerna i Sverige och har startat flera av de improvisationsteatrar som finns i Stockholm idag. Med sin långa erfarenhet är han idag en av de främsta pedagogerna i Sverige när det gäller improvisationsteater, kroppsspråk och kreativitet. Martin coachar också allt från enskilda individer till grupper på flera hundra personer till att bli bra presentatörer. Han har regisserat Improvisationsstudions populära föreställning ’Stockholmare’.

 Kommentarer från kursdeltagare:

“Väldigt, väldigt proffsig, öppen, glad och seriös”

“Väldigt motiverande och människokännare”

“Väldigt bra, har gett träffsäker och bra feedback till alla.”

“Du har varit en fantastiskt inspirerande och kunnig ledare. Du tar ditt yrke på största allvar men har alltid humor nära till hands, något jag har märkt är viktigt för att få mig och resten av gruppen att slappna av och öppna sig”