Kreativt ledarskap

Genom praktiska övningar djupdyker vi i olika metoder man som ledare kan använda sig av för att leda en grupp eller en process i en kreativ riktning. Kreativt ledarskap handlar om att ha tillgång till sin egen fantasi för att kunna ta vara på och bejaka kreativiteten hos andra.

Kontakta mig!

Beskrivning

[raw]
[column size=”1/2″ wpautop=”true”]
Vad är kreativitet? Hur ser min kreativa självbild ut? Hur leder jag det kreativa arbetet? Det kreativa ledarskapet handlar om att ha tillgång till sin egen fantasi för att kunna ta vara på och bejaka kreativiteten hos andra.

Genom praktiska övningar djupdyker vi i olika metoder man som ledare kan använda sig av för att leda en grupp eller en process i en kreativ riktning. Utbildningen tar upp följande områden:

Vad är kreativitet?

Hur ser vi på vår fantasi och vårt inre? I kursen får du möta din egen kreativa självbild och utmana den på ett lekfullt sätt.

Hur ser det kreativa samarbetet ut?

Hur får man en grupp att komma in i en kreativ process?

Det kreativa ledarskapet

Hur kan du som ledare vara en del av en skapande processen och samtidigt vara en bra chef? Vilka svårigheter kan du som ledare möta?

Tidigare uppdragsgivare

Linköpings universitet, HSB, Chapman University, USA, KTH Executive School, Portadagarna, ATR.
[/column]
[column size=”1/2″ wpautop=”true”]

Fakta

Tid: Hel eller halv dag
Plats: Hos er eller i våra lokaler på Skånegatan 63, Stockholm
Max antal: 15 personer

Kreativitet
Martin, Lotta, Elin och Ami – Som scenkonstnärer har vi jobbat med kreativa processer i många år och vet av egen erfarenhet att kreativitet går att träna. Vi tycker det är viktigt med att förstå på vilket sätt du kan utveckla din kreativa förmåga. Det är inte enkelt, men roligt från första stund du börjar.

[/column]
[/raw]