Kroppsspråk – endagskurs – 23 november

Kroppsspråk – endagskurs – 23 november

Från: 1500 kr

Pris: 1500kr
Tid: 9:00 -16:00 med en timmas uppehåll för lunch
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 14
Kursledare: Martin Geijer

Vill du bli expert på att förstå och använda kroppsspråk? Vår endagskurs kombinerar vetenskapliga insikter med praktiska övningar för att förbättra din icke-verbala kommunikation. Perfekt för professionella möten med kollegor, kunder och samarbetspartners eller för din egen skull.
Improvisationsstudion har under många år utvecklat en egen metod för att tillämpa kroppsspråket i praktiken. Deltagarna får konkreta verktyg att ta med till arbetsvardagen och sin personliga utveckling. Läs mer om kursen nedan.

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Kroppsspråk – endagskurs

Beskrivning
Vi inleder med en djupdykning i kroppsspråkets bakgrund och funktion. Här lär du dig att läsa av och sända olika signaler med ditt kroppsspråk, samt hur du kan använda dessa insikter för att antingen leda eller följa i olika situationer. 

Praktiska övningar
Genom interaktiva övningar får du chansen att praktiskt tillämpa dina kunskaper. Du kommer att öva på att använda kroppsspråk för att förbättra ditt bemötande och kommunicera effektivt i olika situationer.

Innehåll:

  • Kroppsspråkets grunder: Hur vi använder ögonkontakt, rummet och kropp i den ickeverbala kommunikationen.
  • Socialt hög- och lågstatus: Hur läser vi av kroppsspråket när vi möter kända och okända? Hur avgörs positioneringen? Hur blir avläst av de jag möter ?
  • Leda eller följa.  Hur kan jag ta eller lämna plats när jag behöver? 

Varför delta?
Utbildningen ger dig inte bara nya verktyg utan även en terminologi för att underlätta fortsatt utveckling på egen hand. Kursen är interaktiv och deltagarna får uppleva en dag fylld av aha-upplevelser och skratt genom enkla övningar. Efter kursen skickas ett sammanfattande kompendium ut med övningar att följa upp med på egen hand.

Kursledare
Martin Geijer är regissör, skådespelare och föreläsare med lång erfarenhet av teater, kroppsspråk och presentationsteknik. Han föreläser regelbundet på myndigheter, organisationer och företag om bla. kroppsspråk och kreativitet. Han har genom sin långa erfarenhet och unika synvinkel utvecklat metoder för att ge snabba, tydliga resultat på sina utbildningar.

Har du frågor eller funderingar kring kursen, tveka inte att kontakta oss på  anmalan@improvisationsstudion.se eller ring 08-6400907.

Varför ska du välja Improvisationsstudion?

Vi har fler kompetenser än någon annan av våra konkurrenter: Teatraliskt, dramaturgiskt,  gruppdynamiskt och kroppsspråksmässigt.

Ytterligare information

År

Kurstyp

Period

Veckodag

,