Beskrivning

Anpassad för vården

Improvisationsstudions utbildning i kroppsspråk och bemötande är specialanpassad för vården. Vi har tidigare gett en lång rad mycket uppskattade utbildningar och föreläsningar på kick-off och personaldagar för avdelningar på Karolinska Universitetssjukhuset, SöS, Astrid Lindgrens Sjukhus, Danderyds Sjukhus och andra vårdinrättningar runtom i Sverige.

En utbildning i kroppsspråket är en användbar och rolig upplevelse för hela avdelningen. Att lära sig avläsa människors signaler både tydliga och subtila, är mycket användbart för alla som träffar människor i sitt arbete och alla som är intresserade av ledarskapets och medarbetarskapets olika sidor.

Kroppsspråket - forskning och utveckling

Improvisationsstudion är mycket insatta i hur forskningen kring kroppsspråket utvecklas och har tagit fram en egen metod och ett sätt att tillämpa kroppsspråket i praktiken. Vi är bra på att ”ta” grupper och på kort tid ge verktyg till deltagarna att använda direkt. I en workshop/utbildning/föreläsning varvas korta teoripass med praktiska övningar i helgrupp, mestadels två och två. Utbildningen/föreläsningen är gruppskapande, enkel och mycket rolig.

Fakta

Antal:Vi kan ta upp till 50-60 personer vid ett tillfälle.
Tid: Utbildningen/föreläsningen tar runt två timmar och hela vårdavdelningen är med.

Tidigare uppdragsgivare inom vården:

Käkkliniken
Kardiologen
Urologen
Fysiologkliniken
Neurologen
Hässelby vårdcentral
Blodgivningsenheten och olika utbildningsenheter på Karolinska institutet.