Kroppsspråk – föreläsning

Interaktiv föreläsning i kroppsspråk som ger deltagarna användbara tillämpningar att applicera på jobbet och i vardagen samt ger en gemensam terminologi att använda i fortsatta diskussioner.

Kontakta mig!

Beskrivning

[raw]
[column size=”1/2″ wpautop=”true”]

En föreläsning i kroppsspråk är interaktiv och mycket rolig. Åhörarna får aktivt pröva på kroppsspråkets olika funktioner och röra sig runt i rummet. Föreläsningen ger deltagarna användbara tillämpningar att applicera på jobbet och i vardagen samt ger en gemensam terminologi att använda i fortsatta diskussioner. Innehållet kan anpassas till sammanhanget med exempelvis inriktning på bemötande, ledarskap, kommunikation eller säljsituation. Föreläsningen bidrar även till en stark vi-känsla.

Föreläsningen anpassas till sin publik:

Vad är kroppsspråk? – Kroppsspråket är ett signalsystem som handlar om individens känslomässiga och sociala tillstånd/status
Kroppsspråkets ursprung – Vår evolutionära bakgrund har stor betydelse för hur vi beter oss idag
Hög- och lågstatus – Hur inordnar vi oss i ett möte eller en grupp? Hur visar vi att vi vill leda eller följa en situation?
Mötet med främlingar – Hur läser vi av kroppsspråket när vi möter okända? Hur avgörs positioneringen? Hur sänker man aggressivitet hos den man möter? Hur kan vi skapa en bra mötessituation?
Kroppsspråket i bemötande, sälj eller samverkan – Hur kan jag lära mig att läsa av och anpassa mitt kroppsspråk? Ska jag leda situationen eller följa?
[/column]
[column size=”1/2″ wpautop=”true”]

Fakta

Antal: Vi utformar alltid föreläsningen tillsammans med vår uppdragsgivare.
Tid: Tidsåtgång cirka 1–2 timmar.

Senaste uppdragen

Skolverket
Systembolaget
Stockholm Vatten
KPMG
Tyresö socialförvaltning
Rotary
Försvarsmakten
Riksdagens ombudsmän
LRF-konsult
Farmaciförbundet
Augur-Markanadsanalys

[/column]
[/raw]