Långform-en introduktion-tisdagar start 9 april

Från: 1500 kr

För dig som har gått minst 3 terminer eller motsvarande i improvisationsteater. Improviserad långform är det roligaste, och svåraste, du kan göra som improvisatör! Formen innebär precis som namnet säger: improviserade längre historier på scen. En kurs i långform innehåller arbete med framför allt storytelling och samspel, det vill säga: att förstå vilka faktorer som främjar det gemensamma berättandet.

Antal kurstillfällen: 5 ggr-uppehåll för Valborg
Tid: 17.15-19.30
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Lärare: Lotta Malmhester

För att boka: välj antal, biljettyp, kursens startdatum och tid.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

För dig som har gått minst 3 terminer eller motsvarande i improvisationsteater. Improviserad långform är det roligaste, och svåraste, du kan göra som improvisatör! Formen innebär precis som namnet säger: improviserade längre historier på scen. En kurs i långform innehåller arbete med framför allt storytelling och samspel, det vill säga: att förstå vilka faktorer som främjar det gemensamma berättandet. Man behöver lära sig att starta upp historier, att hitta vem och vad historien handlar om och hur man för berättelserna vidare samt avslutar dem. För att kunna improvisera en längre historia behöver man också lära sig att tydligt definiera sin roll och den situation man spelar i, allt utan att tappa lyssningen på medspelarna och modet att göra misstag.

Antal kurstillfällen: 5 ggr
Start:  9 april-uppehåll för Valborg
Tid: 17.15-19.30
Pris: 1500 kr
20% rabatt för  studerande, arbetslösa, pensionärer
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 16
Lärare: Lotta Malmhester

(För frågor om kursen, maila oss på anmalan@improvisationsstudion.se)