Level up – Improvisera nya karaktärer 27 oktober

Level up – Improvisera nya karaktärer 27 oktober

Från: 250 kr

Pris: 250kr
Tid:
15:00-17:30
Lokal: ABF Närkesgatan 1
Max antal: 14
Lärare: Martin Danielsson

Level up är extra träningspass för dig som vill höja din nivå som improvisatör och slipa på dina förmågor lite extra. Varje pass är fristående och vi fokuserar på en specifik färdighet som är bra att öva lite extra på. Läs mer nedan.  

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Level up – Improvisera nya karaktärer

Här lär du dig olika sätt att snabbt hitta en karaktär och spela karaktärer som du kanske vanligtvis inte skulle göra på scen.

Level up har en öppen nivå och hålls av vår erfarne kursledare Martin Danielsson som är duktig på att anpassa nivån efter gruppen och se till att alla får ut mycket av tillfället, oavsett nivå, personliga utmaningar och styrkor i sin impro. Workshoparna är perfekta för dig som går andra kurser och vill fokusera lite extra på någon färdighet och för dig som inte går kurs just nu, men vill hålla järnet varmt! Det är även ett bra tillfälle för dig på högre nivå som vill repetera något du känner att du vill fokusera på just nu.  

Kom och levla up dina improskills och få färdigheter som du direkt kan applicera i dina improvisationer på nästa kurstillfälle eller nästa gång du kliver upp på scen!

Höstens schema  

6 oktober – Hitta humorn i misstagen

27 oktober – Improvisera nya karaktärer

17 november – Spela längre scener

8 december – Kasta dig ut och ta risker

Lärare: Martin Danielsson

I samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

, ,

Period

Veckodag

,

Mer info

...