Life Game – improviserad talkshow med Nisti Sterk 29 nov-INSTÄLLD!

Från: 220 kr

OBS! Denna föreställning är inställd!

Tid: 19:00
Pris: 220 SEK
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)

Nisti Stêrk är skådespelaren som även är komiker, författare, programledare och filmfestivalchef. Oavsett vad hon gör är målet att föra samman människor och göra världen lite bättre. 

Hon har rest landet runt med sina egna shower. För den stora publiken är hon känd för sina populära föreställningar Zeynos värld och För Sverige i Tiden. Hon är flitigt anlitad för folkkära tv-program som Allsång på Skansen, Doobidoo, På Spåret, Intresseklubben och uppskattad sommarpratare i Sommar i P1 2007. Läs mer om Nisti nedan. 

I ett Life Game får gästen se sitt liv gestaltat. Gästen intervjuas och Improvisatörerna ger nya och oväntade perspektiv på det som just berättats.

För att boka: välj antal, ordinarie eller rabatterad och klicka på datumet.

Huvudfoto: Peter Knutsson. galleribild: Isabell Höjman 

 

Beskrivning

Life Game – En kväll, ett liv, en föreställning

Nisti Stêrk är skådespelaren som även är komiker, författare, programledare och filmfestivalchef. Oavsett vad hon gör är målet att föra samman människor och göra världen lite bättre.

Hon har rest landet runt med sina egna shower. För den stora publiken är hon känd för sina populära föreställningar Zeynos värld och För Sverige i Tiden. Hon är flitigt anlitad för folkkära tv-program som Allsång på Skansen, Doobidoo, På Spåret, Intresseklubben och uppskattad sommarpratare i Sommar i P1 2007.

De senaste åren har hon fokuserat på att arbeta med TV och film. Stêrk driver sedan 2004 ett eget produktionsbolag, Stêrk Production, som producerar nyskapande och underhållande scenkonst, film och TV. Tex har hon producerat den brittiska hyllade ståuppkomikern Shazia Mirzas show The Kardashians Made Me Do It i Sverige och Maria Nohras show Min mammas dotter.  I mars 2019 gjorde Nisti regidebut med Blott Sverige svenska komedienner har, som visades på SVT. Nisti har också varit programledare (160 avsnitt) för talkshowen ”Gulfiros” i Turkiets public service-kanal TRT6.

Intervjuare: Ami Hallberg Pauli

Improvisatörer: Lotta Malmhester, Palle Söderberg m.fl.

I ett Lifegame får gästen se sitt liv gestaltat. Gästen intervjuas och Improvisatörerna ger nya och oväntade perspektiv på det som just berättats. Allt skapas i stunden. ’The Life Game’ är teater om livet, i lust och nöd. Med mycket skratt och lite tårar. Allt i en enda skön blandning.

Caféet öppnar 30 minuter innan föreställningen. (OBS! Endast kontanter i caféet!!)

Inget insläpp efter föreställningens början.

När: 29 november
Tid: kl 19.00
Pris: 220 SEK
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)

Rabatterade priser: 
kursare: 110 SEK (rabattkod ges till alla som går kurs hos oss. Har du ingen, mejla anmalan@improvisationsstudion.se)
barn: 110 SEK

I samarbete med ABF