Lotta och Ami 25 nov

Lotta och Ami 25 nov

Från: 250 kr

Tid: kl 19:00-21:00
Pris: 250 SEK
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)

Lotta & Ami – Improdrottningarna som impar

Med utgång från publiken och vår samtid ges improviserade scener som garanterat ger igenkänningsfaktor! Med många skratt får publiken se när dessa två vänner och improvisatörer både samarbetar och utmanar varandra. Med mycket humor, personlighet och ett nära samspel levererar Lotta och Ami något unikt varje föreställning.

I samarbete med ABF

För att boka: välj antal, biljettyp och föreställningsdatum.

Beskrivning

Lotta & Ami – Improdrottningarna som impar

Lotta Malmhester – Skådespelare, författare och framför allt en av sveriges mest erfarna och aktiva improvisatörer! Ett etablerat namn inom Sveriges improvärld som har många improföreställningar i bagaget. Hon har under 30 år imponerat på många scener runtom i landet!

Ami Hallberg Pauli – Komiker och skådespelare som har skämtat på Standup-scener runtom i landet, bla välkända RAW, Norra Brunn & Stockholm Live. I 25 år har Ami sysslat med impro och hon har setts på TV, hörts i radio och synts på teaterscener. Hon kan dessutom skryta med egna showen “Ladies Fight” som spelats på SVT.

Det är inte ofta vi får skåda så duktiga improvisatörer som dessa två. Med sådan erfarenhet och skicklighet som Lotta Malmhester och Ami Hallberg Pauli visar kan du inte annat än imponeras! Det här är improvisationteater när den är som bäst!

“Den bästa impro jag har sett. I hela mitt liv. Och jag har sett en del.”
Tony Rex

“Sååååå jäkla roliga, ni är bara BÄST!!! TACK!!! för en superbra och rolig föreställning! Jag kommer igen!”
Åsa Björklund

“Det var så FRUKTANSVÄRT roligt, jag har ont i magen – på riktigt.”
Annika Englund

I samarbete med ABF