Beskrivning

Nutida Karaktärer-Maskkurs med Marvin Yxner

Detta är en kurs för dig med mycket scenvana (skådespeleri) eller så bör du ha gått minst tre terminer på improvisationsteater, alternativt gått en av våra clownkurser.

En spännande och mycket rolig kurs i Ketih Johnstones maskmetod där du med hjälp av speglar och spegling väcker karaktärer inom dig. Med olika metoder söker vi efter nutida karaktärer och arketyper vi ser omkring oss: skägghipstern, influensertjejen, fotbollssnubben, backslickadvokaten, lattemorsan etc. En helt unik kurs med skådespelaren och legenden Marvin Yxner som har omfattande erfarenhet som regissör, skådespelare och teaterpedagog. Missa inte! I kursen ingår även fri entré på alla våra ROOKIEKVÄLLAR och 50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Marvin Yxner
Marvin  är känd från olika sammanhang i, TV / Film/ Reklam och på scenen b.l.a. ”Hem till dig eller mig eller var och en till sig” av Lasse Hallström och ”Percy tårar” av Killing-gänget är två legendariska TV-klassiker.  Som regissör har han satt upp ca 50 teaterpjäser runt om i Sverige. Från slutet av 70-talet har han även utbildat skådespelare på Statens Scenskolor/Teaterhögskolor.

Lärare: Marvin Yxner

Kursavgift

3200 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2560 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF