Beskrivning

En gedigen utbildning i presentationsteknik som ger verktyg till en ökad säkerhet inför publik, att möta nya människor och få till en roligare presentation. Gå från att informera till att övertala!

Varför utbildning i presentationsteknik?

Att bli bättre på att hålla presentationer har betydelse för din framgång och karriär både internt för kollegor och externt för kunder i till exempel säljsituationer. Det kan också handla om ledarskap där du ska stärka din grupp och förklara din vision eller att stå inför ledningen och föra fram dina idéer. På Improvisationsstudion utgår vi från att det är lika viktigt hur du framför ditt budskap som vad du faktiskt säger. Kan du som talare läsa av en grupp och anpassa ditt framförande och beteende  har du större möjlighet att nå fram med vad du vill säga. I kursen presentationsteknik varvas teori med praktik i enkla och roliga övningar som anpassas till just dig, oavsett tidigare erfarenhet. Du arbetar på din egen nivå.

Kursfakta
När: 2 okt
Tid: 08.30–16.30
Pris: (företag) 4375 SEK inkl. 25% moms (För faktura eller delbetalning, maila oss på anmalan@improvisationsstudion.se)
Lokal: Skånegatan 63-65 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 10
Kursledare: Martin Geijer

Kursavgift privatperson

3500 SEK

Har du frågor eller funderingar kring kursen, tveka inte att kontakta oss på  anmalan@improvisationsstudion.se eller ring 08-6400907.