Presentationsteknik – endagskurs – 21 november

Presentationsteknik – endagskurs – 21 november

Från: 2900 kr

Kursfakta
Pris: 2900 SEK inkl. moms för privatpersoner och 2900 kr ex moms för företag
När:
21 november
Tid: 9:00-16:00
Max antal: 10
Kursledare: Martin Geijer

En gedigen utbildning i presentationsteknik under en heldag som ger verktyg till en ökad säkerhet att stå inför publik, möta nya människor och få till en roligare presentation. Gå från att informera till att beröra och göra avtryck i dina presentationer! Läs mer om kursen nedan.

 

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Varför utbildning i presentationsteknik?

Vi blir alla imponerade av någon som kan presentera på ett personligt och roligt sätt. Att bli bättre på att hålla presentationer har stor betydelse för din karriär och är något som du har nytta av i många situationer. Det gäller i din kommunikation med kollegor och för att göra kunder trygga. Det gäller i ledarskapsroller där du ska stärka din grupp och förklara din vision. Det gäller när du står framför ledningen och för fram dina idéer. Det gäller genom hela ditt yrkesliv.

Upplägg

Förberedelse: Deltagarna tar med en presentation, max 3 min

8:45 Kaffe och samling
9:00 Kroppsspråk – teori & praktik
10:15 Fika
10:30 -12 Presentationsteknik och digital kommunikation – teori & praktik
12:00 Lunch (ingår)
13:00 Presentationsövning Del 1. Förberedd presentation med videoinspelning och personlig feedback.
14:00 Fika och förberedelser inför Del 2
14:15 Presentationsövning Del 2. Förberedd presentation efter feedback med videoinspelning och personlig feedback.
16:00 Avslutning

Hitta din stil

På Improvisationsstudion utgår vi från att det är lika viktigt hur du framför ditt budskap som vad du faktiskt säger. Om du som talare kan läsa av en grupp och anpassa ditt framförande har du större möjlighet att nå fram med vad du vill säga. I kursen presentationsteknik varvas teori med praktik i enkla och roliga övningar som anpassas till just dig, oavsett tidigare erfarenhet. Du arbetar på din egen nivå och får hjälp att hitta just din personliga stil.

Innehåll

Kroppsspråk – Hur den ickeverbala kommunikationen fungerar och hur du kan bli mer avslappnad på scen och i videokonferensen.
Presentationsteknik – Hur jag förbereder min presentation, hittar argument och kopplar innehållet till min egen erfarenhet.
Retorik och argumentationsteknik – På vilket sätt jag använder språk, disposition och argument för att skapa trovärdighet.
Publiken – Hur en publik egentligen fungerar. Vad jag kan göra för att ‘bryta isen’. Hur jag börjar och avslutar mitt framförande.
Personlig feedback –  Du får personlig feedback på hur du kan utvecklas och hitta ditt sätt att presentera i en trygg och positiv miljö.

Kursledare

Martin Geijer är regissör, skådespelare och föreläsare med lång erfarenhet av teater, kroppsspråk och presentationsteknik. Han föreläser regelbundet på myndigheter, organisationer och företag om bla. kroppsspråk och kreativitet. Han har genom sin långa erfarenhet och unika synvinkel utvecklat metoder för att ge snabba, tydliga resultat på sina utbildningar.

Referenser

Rolig och utvecklande kurs med mycket praktiska övningar där man direkt fick pröva sina nya kunskaper. Bra personlig feedback.  Inspirerande!”
Louise Nilsson, Säljare

”Rolig kurs! Inspirerande! Martin satte fingret på vad som gör åhörare intresserade. Vi testade och såg hur vi utvecklades som talare på bara några timmar.”
Lena Almén, forskare på KTH

”En av de bästa kurserna jag någonsin har gått”
Gabriel Kristoffersson, IT-Konsult

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring kursen, tveka inte att kontakta oss på anmalan@improvisationsstudion.se eller ring 08-6400907.

Ytterligare information

År

Period

Kurstyp