Presentationsteknik – endagskurs – 26 okt

Från: 2900 kr

En gedigen utbildning i presentationsteknik som ger verktyg till en ökad säkerhet inför publik, att möta nya människor och få till en roligare presentation.

För att boka: välj antal, kurstyp, kursens startdatum.

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

En gedigen utbildning i presentationsteknik vid under en heldag som ger verktyg till en ökad säkerhet att stå inför publik, möta nya människor och få till en roligare presentation. Gå från att informera till att beröra och göra avtryck i dina presentationer

Varför utbildning i presentationsteknik?
Vi blir alla  imponerade av någon som kan presentera på ett personligt och roligt sätt. Att bli bättre på att hålla presentationer har stor betydelse för din karriär både  i mötet med kollegor eller för att göra kunder trygga. Det kan också handla om ledarskap där du ska stärka din grupp och förklara din vision eller att stå inför ledningen och föra fram dina idéer.

Hitta din stil
På Improvisationsstudion utgår vi från att det är lika viktigt hur du framför ditt budskap som vad du faktiskt säger. Kan du som talare läsa av en grupp och anpassa ditt framförande och beteende  har du större möjlighet att nå fram med vad du vill säga. I kursen presentationsteknik varvas teori med praktik i enkla och roliga övningar som anpassas till just dig, oavsett tidigare erfarenhet. Du arbetar på din egen nivå.

Innehåll:

Kroppsspråk – Hur den ickeverbala kommunikationen fungerar och hur du kan bli mer avslappnad på scen och i videokonferensen. 50% i en presentation är kroppsspråk.
Presentationsteknik – Hur jag förbereder min presentation, hittar argumenten och kopplar innehållet till min egen erfarenhet.
Retorik och argumentationsteknik – På vilket sätt jag använder språket, dispositionen och argumenterar för och emot för att skapa trovärdighet.
Publiken – Hur fungerar egentligen en publik? Vad kan jag göra för att ‘bryta isen’? Hur börjar och avslutar jag mitt framförande?
Presentationsteknik på Zoom –  Vi ger tydliga verktyg för att lyfta din presentation i videokonferensen.

Kursfakta
När: Utbildning under tre torsdagar 11, 18, 25 mars
Tid: 13–16
Pris: 2900 SEK inkl. moms för privatpersoner och 2900 kr ex moms för företag
Max antal: 10
Kursledare: Martin Geijer

 

Martin Geijer, regissör, är kursledare med lång erfarenhet av teater, kroppsspråk och presentationsteknik. Föreläser regelbundet på myndigheter, högskolor och företag om bla. kroppsspråk och kreativitet .

Rolig och utvecklande kurs med mycket praktiska övningar där man direkt fick pröva sina nya kunskaper. Bra personlig feedback.  Inspirerande!”
Louise, Säljare

”Rolig kurs! Inspirerande! Martin satte fingret på vad som gör åhörare intresserade. Vi testade och såg hur vi utvecklades som talare på bara några timmar.”
Lena, undervisar och forskar på KTH

Har du frågor eller funderingar kring kursen, tveka inte att kontakta oss på  anmalan@improvisationsstudion.se eller ring 08-6400907.


Varför ska du välja Improvisationsstudion?

Vi har fler kompetenser än någon annan av våra konkurrenter: Teatraliskt, dramaturgiskt,  gruppdynamiskt och kroppsspråksmässigt.