Produktionskurs onsdagar start 3 sept

För dig som har gått minst 5 terminer eller liknande. En avancerad kurs för dig som vill hålla ett högt tempo. Kursen är produktionsinriktad och du får 11 kurstillfällen att förbereda två föreställningar under hösten på Improvisationsstudions scen på bästa speltid. För dig som vill utvecklas, utmanas och prova något nytt.

För att anmäla dig, se nedan.

Beskrivning

Produktionskurs-avancerad

Kursen är produktionsinriktad och du får 11 kurstillfällen att förbereda två föreställningar under hösten på Improvisationsstudions scen på bästa speltid. För dig som vill utvecklas, utmanas och prova något nytt.

I kursen banar vi ny mark och arbetar med ett nytt föreställningsformat där  publiken bestämmer. Tillsammans skapar vi en ny sorts föreställning och i kursen får du lära dig att använda olika sorters improvisationsstilar och tekniker.

I kursen ingår också produktionsarbete där deltagarna får utbildning i marknadsföring, teaterteknik och publikhantering.

För dig som har gått minst 5 terminer eller liknande. En avancerad kurs för dig som vill hålla ett högt tempo.


Vuxen
Antal kurstillfällen:
13 ggr inklusive 2 uppspel
Start: 3 september – 2018
Tid: 19.30-22.00
Föreställningar: Fredag 16/11 och Fredag 23/11. Bästa föreställningstiden!
Pris: 3700 kr (kan delbetalas)
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 10

Lärare: Martin Geijer

3700 SEK

Kursavgift stud. arbetslösa, pensionärer

2960 SEK

Martin Geijer, regissör och teaterpedagog, är en av de mest erfarna improvisatörerna i Sverige och har startat flera av de improvisationsteatrar som finns i Stockholm idag. Med sin långa erfarenhet är han idag en av de främsta pedagogerna i Sverige när det gäller improvisationsteater, kroppsspråk och kreativitet.

Anmälan
Mejla din ansökan till anmalan@improvisationsstudion.se. Skriv lite om dig själv och dina improerfarenheter så hör vi av oss för en kort intervju. Efter bekräftad intagning sker anmälan och betalning på vårt pg 4985416-9
(Observera att anmälan och betalning sker samtidigt.)

Kursen drivs i samarbete med ABF.