Produktionskurs förlängning måndagar start 24 januari

Från: 850 kr

Tid: 19:35-22:00
Antal kurstillfällen: 3
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 12
Lärare: Ellen Bobeck

Till dig som gått minst tre terminer och vill ta ett nytt spännande steg med mycket scentid. På den här kursen får du och gruppen chansen att spela som ett team, tillsammans hitta humorn, storyn och skapa ett eget föreställningskoncept. Läs mer om kursen nedan.

Vill du anmäla dig? Maila intresse till anmalan@improvisationsstudion.se och berätta kort om din impro-bakgrund.

Antagning till kursen sker genom intervju.

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.

 

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Produktionskurs

Till dig som gått minst tre terminer och vill ta ett nytt spännande steg med mycket scentid.
I den här kursen får du och gruppen chansen att spela som ett team, tillsammans hitta humorn, storyn och skapa ett eget föreställningskoncept.
Under hösten kommer vi arbeta med olika långform-format. Långform i impro ger oss möjlighet att koppla samman scener, utforska tid och rum och ha återkommande karaktärer, mönster och teman. Vi kommer jobba med hur vi stöttar varandra på scen, hittar ett gemensamt fokus och tillsammans förhöjer scenen. Hur vi genom olika tekniker kan koppla ihop scener, karaktärer och mönster och hur vi sätter ihop allt till en tight och rolig show.
Vill du anmäla dig? Maila intresse till anmalan@improvisationsstudion.se och berätta kort om din impro-bakgrund.

Lärare: Ellen Bobeck

Foto: Mikael Karlin

 

 

 

 

 

Kursavgift

850 SEK

I samarbete med ABF