Produktionskurs – I tid och rum – start 16 februari

Från: 4750 kr

Tid: onsdagar 19:35-22:00
Antal kurstillfällen: 16 ggr inklusive två föreställningar 3-4 juni. Uppehåll för  påsklov
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 12
Lärare: Annika Englund

Med ljusets hastighet seglar iväg på en äventyrlig, utspejsad resa där vi förflyttar oss genom tid och rum! Det här är en kurs för dig som verkligen vill utvecklas som improvisatör, spela mer inför publik och som vill förstå de olika aspekterna av teaterproduktion. Vi jobbar fram ett eget föreställningskoncept under 14 tillfällen och spelar två shower inför publik på Improvisationsstudions scen. Läs mer om kursen nedan. Låter det som något för dig? Mejla annika@improvisationsstudion.se och anmäl ditt intresse. Berätta lite om din improbakgrund och varför du vill gå kursen.

OBS! Det går ej att boka denna kurs här på hemsidan utan om du blir antagen skickar vi en länk så att du kan boka. 

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Produktionskurs I tid och rum

Med ljusets hastighet seglar iväg på en äventyrlig, utspejsad resa där vi förflyttar oss genom tid och rum. Vi hämtar inspiration från samtiden, framtiden, här, där, nu och då. Ingenting är linjärt utan allt får existera samtidigt. Illusion eller verklighet, dröm eller sanning? Ingen vet. För visst kan vi existera i flera parallella världar på samma gång?
Genom en tredimensionell odyssé av berättelser blickar vi ned från stratosfären på vår vackra jords alla aspekter.

Mer om kursen:
Vi jobbar fram ett eget föreställningskoncept under 14 tillfällen och spelar två shower inför publik på Improvisationsstudions scen. Under kursen djupdyker vi i olika typer av improvisationsstilar och stort fokus ligger på gruppen och att skapa en tajt, samspelt ensemble. Du får också utbildning i själva produktionsarbetet med hur man marknadsför en föreställning, tänker kring rekvisita och kostym, samt hur man arbetar med ljud- och ljussättning plus publikhantering.

Det här är en kurs för dig som verkligen vill utvecklas som improvisatör, spela mer inför publik och som vill förstå de olika aspekterna av teaterproduktion. Det finns ett begränsat antal platser och antagning sker antingen via rekommendation eller genom en personlig ansökan. Mejla annika@improvisationsstudion.se och anmäl ditt intresse. Berätta lite om din improbakgrund och varför du vill gå kursen.

I kursen ingår även fri entré på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och alla våra kursuppspel,  50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar och du går på andra produktionsföreställningar för endast 50 kr.

Fotograf: Mikael Karlin

 

 

 

 

 

 

 

 


Lärare:
Annika Englund

Kursavgift

4750 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

3800 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF