Produktionskurs med Annika Englund start 18 september dold anmälningslänk

Produktionskurs med Annika Englund start 18 september dold anmälningslänk

Från: 5250 kr

Pris: 5250 kr
Tid: onsdagar 19:25-21:35
Antal kurstillfällen: 16 varav två föreställningar 31 jan och 1 feb. Sista tillfället HT24 är 4 dec. Även kurstillfälle 13, 20 jan. Uppehåll för höstlov.
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 10
Lärare: Annika Englund

Produktionsgruppen Autoantonym är ett gäng roliga, snälla och energiska improvisatörer som har spelat allt från komedi till drama och i vår blir det ”Familjehemligheter”. I Familjehemligheter är temat är löst satt, och vi ska titta närmare på hur improviserade relationer kan driva historieberättandet. Vi fördjupar förståelsen för vikten av samspel, betydelsen av repliken – vilka konsekvenser kan det jag säger få, vilka olika vägar kan scenen ta? Vi blandar humor med allvar och blir ännu bättre på att väva ihop historier – tillsammans. Den här gruppen har en försmak för det absurda och har spelat ihop i sex terminer. Nu letar vi efter improvisatörer som vill växa tillsammans med oss.

 För att söka till kursen anmäler du dig till audition 19 augusti. Här anmäler du dig.

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Produktionskurs med Annika Englund

Produktionsgruppen Autoantonym är ett gäng roliga, snälla och energiska improvisatörer som har spelat allt från komedi till drama och i vår blir det ”Familjehemligheter”. I Familjehemligheter är temat löst satt, och vi ska titta närmare på hur improviserade relationer kan driva historieberättandet. Vi fördjupar förståelsen för vikten av samspel, betydelsen av repliken – vilka konsekvenser kan det jag säger få, vilka olika vägar kan scenen ta? Vi blandar humor med allvar och blir ännu bättre på att väva ihop historier – tillsammans. Den här gruppen har en försmak för det absurda och har spelat ihop i sex terminer. Nu letar vi efter improvisatörer som vill växa tillsammans med oss.

16 ggr inkl två föreställningar 31 jan och 1 feb.

I kursen ingår även fri entré på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Lärare: Annika Englund

Fotograf: Mikael Karlén

Kursavgift 5250 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

4200 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Veckodag

Period