Produktionskurs med Annika Englund – start 21 september

Från: 4750 kr

Tid: onsdagar 19:35-22:00
Antal kurstillfällen: 16 ggr inklusive två föreställningar 21 och 28 januari Uppehåll för höstlov
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 12
Lärare: Annika Englund

Den här terminen fokuserar vi på att utveckla ymniga, nyanserade karaktärer och arbetar med att använda känslouttryck på scen – i fantasifulla situationer. Konceptet är sk. “förhöjd verklighet”.
Vi jobbar fram ett eget föreställningskoncept under 14 tillfällen och spelar två shower inför publik på Improvisationsstudions scen. Läs fullständig kursbeskrivning nedan.

Det finns ett begränsat antal platser och antagning sker antingen via rekommendation eller genom en personlig ansökan. Mejla annika.englund@konversera.se och berätta lite om dig själv och din improvana!

För att boka, välj ordinarie eller rabatterad och klicka på datumet i kalendern och sen “boka nu”. 

 

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Produktionskurs

Den här terminen fokuserar vi på att utveckla ymniga, nyanserade karaktärer och arbetar med att använda känslouttryck på scen – i fantasifulla situationer. Konceptet är sk. “förhöjd verklighet”.
Du får verktygen att skapa större dynamik i relationen till dina medspelare, utan att för den skull gå vilse i historieberättandet. Utifrån personliga erfarenheter av livet och med inspiration av särskilda böcker och filmer skapar vi tillsammans scener med  djup, större dimensioner och intressanta historier.
Vi kommer också att fördjupa oss i kroppens, mimets och karaktärernas placering i scenrummets betydelse för publikupplevelsen. Vi jobbar fram ett eget föreställningskoncept under 14 tillfällen och spelar två shower inför publik på Improvisationsstudions scen.
I kursen ingår även fri entré på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och alla våra kursuppspel, 50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar och du går på andra produktionsföreställningar för endast 50 kr.
 Mejla annika.englund@konversera.se och berätta lite om dig själv och din improvana!

I kursen ingår även fri entré på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och alla våra kursuppspel,  50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar och du går på andra produktionsföreställningar för endast 50 kr.

Fotograf: Mikael Karlin

 

 

 

 

 

 

 

 


Lärare:
Annika Englund

Kursavgift

4750 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

3800 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF