Beskrivning

Produktionskurs

Den här terminen fokuserar vi på att utveckla ymniga, nyanserade karaktärer och arbetar med att använda känslouttryck på scen – i fantasifulla situationer. Konceptet är sk. ”förhöjd verklighet”.
Du får verktygen att skapa större dynamik i relationen till dina medspelare, utan att för den skull gå vilse i historieberättandet. Utifrån personliga erfarenheter av livet och med inspiration av särskilda böcker och filmer skapar vi tillsammans scener med  djup, större dimensioner och intressanta historier.
Vi kommer också att fördjupa oss i kroppens, mimets och karaktärernas placering i scenrummets betydelse för publikupplevelsen. Vi jobbar fram ett eget föreställningskoncept under 14 tillfällen och spelar två shower inför publik på Improvisationsstudions scen.
I kursen ingår även fri entré på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och alla våra kursuppspel, 50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar och du går på andra produktionsföreställningar för endast 50 kr.
 Mejla annika.englund@konversera.se och berätta lite om dig själv och din improvana!

I kursen ingår även fri entré på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och alla våra kursuppspel,  50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar och du går på andra produktionsföreställningar för endast 50 kr.

Fotograf: Mikael Karlin

 

 

 

 

 

 

 

 


Lärare:
Annika Englund

Kursavgift

4750 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

3800 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF