Produktionskurs med Annika Englund start 6 september

Produktionskurs med Annika Englund start 6 september

4750 kr

Pris: 4750 kr
Tid:
19:35-22:00
Antal kurstillfällen: 16 tillfällen inklusive två föreställningar 15,16 dec. Uppehåll för höstlov.
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 12
Lärare: Annika Englund

Den här produktionskursen ger dig som redan är en erfaren improvisatör större mångsidighet, en bredare repertoar av färdigheter och tekniker, utökat självförtroende och större förmåga till sömlöst ensemblearbete. En produktionskurs är en trygg och samtidigt utmanande väg för sceniskt utforskande där du verkligen får pröva (och utmana) dina kreativa förmågor. Läs mer om kursen nedan.

Detta är en avancerad kurs med krav på minst 5 terminers förkunskaper. 

Antagning till kursen sker genom workshopaudition onsdagen den 23 augusti kl 18:00 på Improvisationsstudion, Skånegatan 63. Anmäl ditt intresse till anmalan@improvisationsstudion.se

 

 

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Produktionsgrupp med Annika Englund

Den här produktionskursen ger dig som redan är en erfaren improvisatör större mångsidighet, en bredare repertoar av färdigheter och tekniker, utökat självförtroende och större förmåga till sömlöst ensemblearbete. En produktionskurs är en trygg och samtidigt utmanande väg för sceniskt utforskande där du verkligen får pröva (och utmana) dina kreativa förmågor.

I höst kör vi ett improformat från USA som kallas “Spokane.” Spokane är en hyfsat avancerad, men vansinnigt rolig form av impro där du får använda dig av hela ditt register som improvisatör. Långa och korta scener varvas med olika montage, stories och karaktärer – kaotiskt, roligt och väldigt utvecklande! 

  • Skills: vi gräver djupare i avancerade tekniker, som karaktärsarbete, känslomässig variation, scenisk dynamik och historieberättande för att skapa mer nyanserade och fängslande scener.
  • Kreativitet och risktagande: vi jobbar intensivt med att ta kreativa risker, utforska ovanliga val, utmana gränser, experimentera med olika stilar och utveckla gruppens eget unika sätt att spela.
  • Samspel och ensemblarbete: vi jobbar med att lyssna uppmärksamt, stödja sina scenpartners och bygga vidare på varandras idéer. Under kursen får du en djupare förståelse för gruppdynamik och slipar din förmåga att sömlöst skapa sammanhållna och engagerande shower som ett tajt team.

Du får mycket scentid inför publik!

I kursen ingår även fri entré på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

 

Kontakta Annika Englund på annika@brandandculture.se för mer information!

Lärare: Annika Englund

Fotograf: Mikael Karlin

Kursavgift

4750 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

3800 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF

I samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Period

Veckodag