Produktionskurs med Martin Danielsson start 18 sept

Produktionskurs med Martin Danielsson start 18 sept

4750 kr

Pris: 4750 kr
Tid: 17:10-19:25
Antal kurstillfällen: 16 tillfällen inklusive två föreställningar 26,27 jan. Uppehåll för höstlov
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 12
Lärare: Martin Danielsson

Till dig som gått minst 5 terminer och vill ta ett nytt spännande steg med mycket scentid. På den här kursen får du och gruppen chansen att spela som ett team, tillsammans hitta humorn, storyn och skapa ett eget föreställningskoncept. Läs mer om kursen nedan.

Antagning till kursen sker genom workshopaudition onsdagen den 23 augusti kl 18:00 på Improvisationsstudion, Skånegatan 63. Anmäl ditt intresse till anmalan@improvisationsstudion.se

 

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Produktionskurs med Martin Danielsson

Till dig som gått minst tre terminer och vill ta ett nytt spännande steg och utvecklas på scen!

På den här kursen får du chansen att spela i ett team och coachas i samspel och ensemblearbete på en högre nivå. Vi kommer att arbeta fram en unik spelstil utifrån gruppens konstellation, med avstamp i de komiska greppen och fokus på långform.
Långform i impro ger oss möjlighet att koppla samman scener, utforska tid och rum och ha återkommande karaktärer, mönster och teman. Det finns många format att utforska, och vi kommer även att spela friform där valen görs helt på inspiration och vår känsla för rytmen och tempot i föreställningen.
Till sist tar vi med oss de förmågor vi utvecklat och det samspel som växt fram och sätter ihop en tight och rolig show tillsammans med ett unikt föreställningskoncept. Mycket scentid utlovas, och ni får med er värdefull erfarenhet av att spela som ensemble.
Detta är en avancerad kurs med krav på minst 5 terminers förkunskaper. 

Antagning till kursen sker genom workshopaudition onsdagen den 23 augusti kl 18:00 på Improvisationsstudion, Skånegatan 63. Anmäl ditt intresse till anmalan@improvisationsstudion.se

I kursen ingår även fri entré på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Lärare: Martin Danielsson

Kursavgift

4750 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

3800 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF

I samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Period

Veckodag