Produktionskurs med Martin Danielsson start 19 september

Från: 4750 kr

Tid: 17:10-19:25
Antal kurstillfällen: 16 tillfällen inklusive två tillfällen 9:e och 16:e januari 2023 och två föreställningar 20:e och 27:e januari. Uppehåll för höstlov.
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 12
Lärare: Martin Danielsson

Till dig som gått minst tre terminer och vill ta ett nytt spännande steg med mycket scentid. På den här kursen får du och gruppen chansen att spela som ett team, tillsammans hitta humorn, storyn och skapa ett eget föreställningskoncept. Läs mer om kursen nedan.

Vill du anmäla dig? Maila intresse till martin@improvcomedy.se och berätta kort om din impro-bakgrund.

Antagning till kursen sker genom intervju.

 

 

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Produktionskurs med Martin Danielsson

Till dig som gått minst tre terminer och vill ta ett nytt spännande steg och utvecklas på scen!

På den här kursen får du chansen att spela i ett team och coachas i samspel och ensemblearbete på en högre nivå. Vi kommer att arbeta fram en unik spelstil utifrån gruppens konstellation, med avstamp i de komiska greppen och fokus på långform.
Långform i impro ger oss möjlighet att koppla samman scener, utforska tid och rum och ha återkommande karaktärer, mönster och teman. Det finns många format att utforska, och vi kommer även att spela friform där valen görs helt på inspiration och vår känsla för rytmen och tempot i föreställningen.
Till sist tar vi med oss de förmågor vi utvecklat och det samspel som växt fram och sätter ihop en tight och rolig show tillsammans med ett unikt föreställningskoncept. Mycket scentid utlovas, och ni får med er värdefull erfarenhet av att spela som ensemble.
Vill du anmäla dig? Maila intresse till martin@improvcomedy.se och berätta kort om din impro-bakgrund. Uttagning sker genom intervju om Martin inte redan vet vem du är.

Lärare: Martin Danielsson

Kursavgift

Kursavgift

4750 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

3800 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF

I samarbete med ABF