Produktionskurs start 29 januari

Från: 4900 kr

Tid: onsdagar 19.30-22.00
Antal kurstillfällen: 13 ggr inklusive 2 uppspel-uppehåll för sportlov och påsklov
Föreställningar: Nutidsmänniskor 17 och 18 april
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Lärare: Martin Geijer

För dig som har gått minst 5 terminer eller liknande. En avancerad kurs för dig som vill hålla ett högt tempo. Kursen är produktionsinriktad och du får 13 kurstillfällen att förbereda två föreställningar under hösten på Improvisationsstudions scen på bästa speltid. För dig som vill utvecklas, utmanas och prova något nytt. Läs mer om kursen nedan. OBS! Sista betalningsdag 29 februari. 

För att anmäla dig, klicka på ordinarie och sedan på sista betalningsdatumet i kalendern. 

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Produktionskurs – avancerad

Gulletussan, Morran och Tobias, Kåta Gun, Ove Sundström. Produktionskurs med inriktning på att hitta nutida karaktärer och typer vi känner igen från vardagen och på jobbet. Vi kommer både jobba med djuplodande gestaltningsarbeten där vi improviserar i förberedda karaktärer samt lära oss att jobba med spontana gestalter som skapas inför publiken. En utmanande och väldigt rolig kurs där du lär dig att hitta karaktärer och människoöden inom dig.
Kursen är produktionsinriktad och du får 13 kurstillfällen att förbereda två föreställningar under våren på Improvisationsstudions scen på bästa speltid. För dig som vill utvecklas, utmanas och prova något nytt.

I kursen ingår också produktionsarbete där deltagarna får utbildning i marknadsföring, teaterteknik och publikhantering.

För dig som har gått minst 5 terminer eller liknande. En avancerad kurs för dig som vill hålla ett högt tempo.

Antal kurstillfällen: 13 ggr inklusive 2 uppspel-uppehåll för sportlov och påsklov
Start:  29 januari 2020
Tid: 19.30-22.00
Föreställningar: Nutidsmänniskor 17 och 18 april
Pris: 4900 kr (kan delbetalas)
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 8

Lärare: Martin Geijer

Martin Geijer, regissör och teaterpedagog, är en av de mest erfarna improvisatörerna i Sverige och har startat flera av de improvisationsteatrar som finns i Stockholm idag. Med sin långa erfarenhet är han idag en av de främsta pedagogerna i Sverige när det gäller improvisationsteater, kroppsspråk och kreativitet.

Kursen drivs i samarbete med ABF.