Produktionskurs start 9 september

Från: 4900 kr

Tid: onsdagar 19.30-22.00
Antal kurstillfällen: 13 ggr inklusive 2 uppspel-uppehåll för höstlov
Föreställningar: The Things We do for Love 13 nov och 21 nov
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Lärare: Martin Geijer

För dig som har gått minst 5 terminer eller liknande. En avancerad kurs för dig som vill hålla ett högt tempo. Kursen är produktionsinriktad och du får 13 kurstillfällen att förbereda två föreställningar under hösten på Improvisationsstudions scen på bästa speltid. För dig som vill utvecklas, utmanas och prova något nytt. Temat för i år är kärlek och relationer och vi utforskar resan vi gör  från första ögonkast till sista tåren.

OBS! Sista betalningsdag 30 september! 

För att anmäla dig, klicka på ordinarie och sedan på sista betalningsdatumet i kalendern. 

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Produktionskurs – avancerad

Kursen är produktionsinriktad och du får 13 kurstillfällen att förbereda två föreställningar under våren på Improvisationsstudions scen på bästa speltid. För dig som vill utvecklas, utmanas och prova något nytt. Temat för i år är kärlek och relationer och vi utforskar resan vi gör  från första ögonkast till sista tåren.

I kursen ingår också produktionsarbete där deltagarna får utbildning i marknadsföring, teaterteknik och publikhantering.

För dig som har gått minst 5 terminer eller liknande. En avancerad kurs för dig som vill hålla ett högt tempo.

Antal kurstillfällen: 13 ggr inklusive 2 uppspel-uppehåll för höstlov
Start:  9 september 2020
Tid: 19.30-22.00
Föreställningar: The Things We do for Love 13 nov och 21 nov
Pris: 4900 kr (kan delbetalas)
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 8

Lärare: Martin Geijer

Martin Geijer, regissör och teaterpedagog, är en av de mest erfarna improvisatörerna i Sverige och har startat flera av de improvisationsteatrar som finns i Stockholm idag. Med sin långa erfarenhet är han idag en av de främsta pedagogerna i Sverige när det gäller improvisationsteater, kroppsspråk och kreativitet.

Kursen drivs i samarbete med ABF.