Prova på improvisationsteater för 13-15 åringar 21 augusti

Prova på improvisationsteater för 13-15 åringar 21 augusti

Free

Dag: lördag
Tid:
13:30-15:00
Pris: Gratis!
Plats: Skånegatan 63

I improvisationsteater hittar man på historier/scener i stunden. Man har alltså ingen pjäs som man spelar upp och inte heller något manus som man utgår ifrån. Publiken kan också hjälpa till med att komma på idéer till karaktärer och vilken typ av scen de vill se.  Låter det svårt? Det är faktiskt mycket lättare än du tror! Kom och testa (det är gratis!) får du se.  ’Prova på impro’ är som namnet låter, dvs du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Ta med en vän och kom och ha kul! Anmäl dig nedan genom att klicka i ’ordinarie’ och klicka sen på gröna datumet i kalendern och  knappen ’boka nu’. Obs! Du kan bara anmäla en person. Vill en vän gå måste de anmäla sig själva.

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

I improvisationsteater hittar man på historier/scener i stunden. Man har alltså ingen pjäs som man spelar upp och inte heller något manus som man utgår ifrån. Publiken kan också hjälpa till med att komma på idéer till karaktärer och vilken typ av scen de vill se.  Låter det svårt? Det är faktiskt mycket lättare än du tror! Kom och testa (det är gratis!) får du se.  ’Prova på impro’ är som namnet låter, dvs du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Ta med en vän och kom och ha kul!