Prova på improvisationsteater för barn 10-12 år 8 januari

Prova på improvisationsteater för barn 10-12 år 8 januari

Free

Dag: lördag
Tid:
11:00-12:30
Pris: Gratis!
Plats: Skånegatan 63

För barn i åldern 10-12 år. En kurs i improvisationsteater är galet rolig och mycket enklare än du tror. Man använder helt enkelt sin fantasi och hittar på saker i stunden. Du lär sig berätta historier på scen och mycket fokus är på att samarbeta med dina motspelare och gruppen.  ‘Prova på impro’ är som namnet låter, d.v.s. du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Ta med en vän och kom och ha kul! Anmäl dig nedan genom att klicka i ‘ordinarie’ och klicka sen på gröna datumet i kalendern och  knappen ‘boka nu’. Obs! Du kan bara anmäla en person. Vill en vän gå måste de anmäla sig själva.

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

För barn i åldern 10-12 år. En kurs i improvisationsteater är galet rolig och mycket enklare än du tror. Man använder helt enkelt sin fantasi och hittar på saker i stunden. Du lär sig berätta historier på scen och mycket fokus är på att samarbeta med dina motspelare och gruppen.  ‘Prova på impro’ är som namnet låter, dvs du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Ta med en vän och kom och ha kul!