Queer Jam Night – 1 mars 2024

Queer Jam Night – 1 mars 2024

Från: 100 kr

Pris: 100 kr
Tid:
kl 18:30-22:00 Dörrarna öppnar 18:00
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)

Välkomna till en härlig kväll med improjam!

Under kvällen kommer vi att turas om att få komma upp på scen och spela för varandra. Jammen är perfekt både för nya och erfarna improvisatörer. Kom och umgås med andra queers och skratta ihop! Läs mer om eventet nedan.

Observera att för att medverka på scen måste du vara över 18 år.

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Queer Jam Night

Observera att för att medverka på scen måste du vara över 18 år.

Här får du chansen att impra, umgås med andra queera improvisatörer och skratta ihop! Jammen är perfekt både för dig som är ny i impro och vill doppa tårna på scen och för dig som är erfaren och vill testa något nytt eller bara ha en kul kväll. Under kvällen kommer alla att turas om att få komma upp på scen och spela för varandra. Du som vill vara med och jamma skriver upp dig på en lista när du kommer och så kommer du delas in i en grupp av oss som leder jammet. Varje grupp får en kort spot på scen och finns det tid kan en få fler spotar under kvällen. Om du inte vill jamma själv går det jättebra att titta på och ändrar du dig är du välkommen att delta i andra akten.

Tanken är inte att improvisationerna måste vara på queera teman utan att vi får möjlighet att impra om alla möjliga ämnen i ett safe space.

För vem
Queer jam night är för alla som faller utanför samhällets normer vad gäller sexualitet och könsidentitet. Det här eventet riktar sig inte till icke-queers eller allierade.

Trygghet
Vi vill att kvällen ska kännas trygg för alla så vi ser gärna att vi undviker ämnen som övergrepp och ofredanden, partipolitik, självskada, shaming, och förhåller oss till diskrimineringsgrunderna. Vi vill även att alla undviker beröring utan samtycke och keep it PG13. Är det något mer du vill att vi undviker som tex är en trigger för dig får du gärna kontakta oss innan på mail (elin@improvisationsstudion.se) eller meddela oss på plats så förmedlar vi det till deltagarna innan vi imprar loss. 

Impro bygger ju på misstag så vi vill gärna att alla har i åtanke att vi alla gör så gott vi kan. Dom här förhållningsreglerna finns som stöd för att vi ska kunna skapa ett tryggt sammanhang och del av det är också att vi skapar en icke-dömande atmosfär tillsammans. Låt inte rädsla för att göra fel avskräcka dig från att komma!

Tillgänglighet
Lokalen ligger i en källare och kan nås med ramp och hiss (meddela i förväg om du vill använda hissen). Den har tyvärr ingen tillgänglighetsanpassad toalett eller hörslinga. Det finns plats för rullstol och där en tar sig mellan scenen och caféet är det 80 cm brett. Hör gärna av dig i förväg om du kommer med rullstol så kan vi se till att möbleringen blir bra. Om du har frågor om tillgänglighet är du välkommen att maila elin@improvisationsstudion.se.
Tider
Vi öppnar dörrarna och cafét 18.00 och kör igång 18.30. Vi imprar på till 20.30 med en paus i mitten. Vi kommer sen hålla öppet till 22.00 så vi alla kan hänga kvar och umgås.
Kvällen leds av Eythor Robertsson och Elin Grönberg.

 

 

Ytterligare information

År

Kurstyp

,

Nivå

, , ,

Period

Veckodag

,