Salongen – hösten 2024

Salongen – hösten 2024

Från: 150 kr

Pris: 150kr
Tid:
18:00-20:00 inklusive 15 min paus. Caféet/baren öppnar 30 minuter innan föreställningen. Inget insläpp efter föreställningens början.
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Tillgänglighet: se nedan
Datum: 15 sept, 13 oktober, 3 november, 24 november,15 december

Häng med till Salongen och få en skön kväll där en mixad, matchad och manuslös skara tillsammans skapar en härlig show! I föreställningarna får vi se olika samlingar av improvisatörer varje gång. Slå dig ner i Salongen och låt dig underhållas av etablerade teams och nya vänner. Med Salongen för vi samman fler improvisatörer, både på och av scenen, och bjuder in alla som uppskattar mixen av liveunderhållning och ett skönt häng.

Läs mer om föreställningen nedan.

Beskrivning

Salongen

Kvällen leds av: Ellen Bobeck,
Producent: Johanna Mohs
Marknadsföring: Elin Grönberg

Ellen Bobeck bjuder in till Salongen! Här välkomnas ni och en skara fantastiska improvisatörer till en avslappnad kväll med upplyftande underhållning.

Improvisationsstudions nya improklubb Salongen samlar olika improvisatörer som för en kväll inspireras att testa nya format och spelstilar med det gemensamma målet att skapa en underhållande och skön show. Här välkomnar vi både teams som är nyskapade och de som varit med i svängarna ett tag. Dessutom bjuds enskilda improvisatörer in som mixas ihop bara denna kväll. När nya improvänner möts på scen i nya konstellationer får vi se live hur de kommer samman och se när överraskande scener uppstår! Här kan vad som helst hända!

Tillgänglighet: Ramp och hiss men tyvärr ingen handikapptoalett.

 

Ytterligare information

År