Spacework för improvisatörer 18 -19 november

Spacework för improvisatörer 18 -19 november

Från: 3.200 kr

Pris: 3200 kr
Tid:
kl 10:00-16:00
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 12
Förkunskaper: 2 terminer
Kursledare: Ana Stanisic

Är du improvisatör som vill vässa din mim och spacework? Eller tycker du spacework är svårt och inte vet var du ska börja? Då ska du gå denna kurs! Här går vi igenom enkla tekniker som gör att du blir säkrare på fysisk gestaltning i din impro. Vi kommer gå igenom kroppsisolation och basic mim-teknik som är användbar i improviserade scener som kräver space work. Krav på minst två terminers förkunskaper i improvisationsteater.  Läs mer om kursen nedan.

 

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Spacework för improvisatörer

Är du improvisatör som vill vässa din mim och spacework? Eller tycker du spacework är svårt och inte vet var du ska börja? Då ska du gå denna kurs! Här går vi igenom enkla tekniker som gör att du blir säkrare på fysisk gestaltning i din impro. Vi kommer gå igenom kroppsisolation och basic mim-teknik som är användbar i improviserade scener som kräver space work. Krav på minst två terminers förkunskaper i improvisationsteater. 

Ledare för kursen är Ana Stanisic som är utbildad mimskådespelare vid Stockholms Konstnärliga Högskola och har sedan examen arbetat på läns och stadsteatrar runt om i landet. Ana arbetar även som regissör och koreograf och har det senaste året regisserat den improviserade föreställningen KRASCH på Teater De Vill, samt medverkat i Improvisationsstudions produktion That’s Just Gibberish – en föreställning där space work och mim var ett måste.

Varmt välkomna!

Kursledare: Ana Stanisic

Kursavgift
3200  SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)
2560 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Nivå

Period

Veckodag

, ,

Kurstyp