Beskrivning

En gedigen utbildning för dig som redan har erfarenhet inom stand up och som vill ta ditt artisteri till nästa nivå. Ett begränsat antal elever som kontinuerligt gigar ute på klubbar kommer att ha möjligheten att utveckla sitt scenspråk, sin timing och sin förmåga att skriva skämt. Akademiens elever kommer att uppträda i andra akten av Improvisationsstudions Comedy Sunday. Akademien är ett tillfälle för dig som vill få mer scentid med feedback vilket kommer ge din comedy och scenpersona mer tydlighet. Du kommer att jobba både enskilt samt i grupp. Du får utveckla din egen stil och knyta kontakter samt utmanas att skriva nytt material. Två av tillfällena gästas dessutom av en utomstående komiker att inspireras av.

Ami Hallberg-Pauli är en mycket uppskattad och erfaren lärare och stand up-komiker som uppträder på de stora klubbarna i landet, på radio och TV. Hon är även författare till ‘Stand up-handboken – konsten att göra livet lite roligare’. Ami Hallberg Pauli utbildar ca 100 stand up-elever om året. Några som gått kurs hos Ami är till exempel Josefin Sonck, Eva Funck, Elin Almén, Kalle Westerdahl och Brita Zackari. Ami har även coachat Mp:s förra språkrör Maria Wetterstrand.

Improvisationsstudion erbjuder en rad olika kurser i humor. Förutom Stand-up och improvisationsteater ger Studion regelbundet kurser i clown, sketch för TV, imitation och komisk karaktär.

Kursavgift
7500 SEK

Kursavgift studerande, arbetslös, pensionär
6000 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF