Stand up and coming hösten 2023 anmälningslänk 30 september

Stand up and coming hösten 2023 anmälningslänk 30 september

Från: 250 kr

Tid:19:00-21:00
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 8 (Kan eventuellt utökas. Se nedan)
Coach: Malin Appeltofft

Ta dina rutiner och framföranden till nästa nivå! Anmäl dig till vår Stand up klubb där publiken möter 8 ståuppare och en headliner! Efter föreställningen får du som deltagare personlig coachning och feedback av Malin Appeltofft, som leder kvällen. Under feedback-rundan finns möjlighet att ställa frågor till head linern om standup och livet som komiker. Vi erbjuder ett forum där du kan spåna idéer eller bolla skämt med andra ståuppare i en trygg miljö. Läs mer om nya klubben och hur du anmäler dig nedan. Är det fullbokat kan du kontakta Malin Appeltofft och meddela att du vill stå på reservlista. 

Headliners:

30 september -annonseras snart
28 oktober – annonseras snart

Läs mer nedan hur du anmäler dig.

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

Stand-up HandbokenKöp Stand-Up Handboken när du anmäler dig till kursen och få rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 200 kr. För nybörjare såväl som komiker är Ami Hallberg Paulis STAND-UP HANDBOKEN en pedagogisk handbok som ger goda råd om allt som rör Stand-up. Du blir insatt i dess fundament och lär dig knep vad gäller manusskrivande och framförande. (Originalpris på BOKUS 234kr). Läs mer om boken ›

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Stand up and Coming

Det här är klubben där du som aktiv ståuppare kan ta dina rutiner och framföranden till nästa nivå.  Under hösten 2023 kommer vi ha två föreställningar på Improvisatonsstudion – SOFO Comedy Club som vi kallar “Stand up and Coming” under ledning av Malin Appeltofft. En Stand up club där publiken möter 8 ståuppare och en headliner. Efter föreställningen får du som deltagare personlig coachning och feedback av Malin. Under feedback-rundan finns möjlighet att ställa frågor till head linern om standup och livet som komiker. Här får du även chansen att se andra komiker och ta del av feedbacken de får, vilket i sig är utvecklande. Vi erbjuder ett forum där du kan spåna idéer eller bolla skämt med andra ståuppare i en trygg miljö. 

Varje slot kostar 250 kr och för det får du:

  • 7 minuters scentid för en betalande publik
  • Träffa andra ståuppare och knyta nya kontakter och få tips
  • Personlig feedback och coachning från Malin och Headliner

Låter det intressant? Kontakta Malin Appeltofft på malinappeltofft@gmail.com och berätta lite om dig själv och dina erfarenheter av Stand up. Malin gör ett urval baserat på din erfarenhet. Vi kan tyvärr inte garantera att alla som anmäler sig får en slot. Får du en slot så skickar vi dig en anmälningslänk där du också betalar. Anmälningsavgiften är tyvärr inte återbetalbar. 

Höstens datum:

30 september – Headliner annonseras snart
28 oktober – Headliner annonseras snart

Kursen drivs i samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Nivå

Period

Veckodag