Stand up and coming våren 2023

Stand up and coming våren 2023

Tid:19:00-21:00
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 8 (Kan eventuellt utökas. Se nedan)
Coach: Malin Appeltofft

Nytt koncept från improvisationsstudion!

Ta dina rutiner och framföranden till nästa nivå! Anmäl dig till vår nya Stand up klubb där publiken möter 8 ståuppare och en headliner! Efter föreställningen får du som deltagare personlig coachning och feedback av Malin Appeltofft, som leder kvällen. Under feedback-rundan finns möjlighet att ställa frågor till head linern om standup och livet som komiker. Vi erbjuder ett forum där du kan spåna idéer eller bolla skämt med andra ståuppare i en trygg miljö. Läs mer om nya klubben och hur du anmäler dig nedan. Är det fullbokat kan du kontakta Malin Appeltofft och meddela att du vill stå på reservlista. 

Headliners:

16 april Elina Du Rietz
14 maj -headliner annonseras snart

Läs mer nedan hur du anmäler dig.

Beskrivning

Stand up and Coming

Nytt koncept från improvisationsstudion!

Det här är klubben där du som aktiv ståuppare kan ta dina rutiner och framföranden till nästa nivå.  Under våren 2023 kommer vi ha två föreställningar på Improvisatonsstudion – SOFO Comedy Club som vi kallar “Stand up and Coming” under ledning av Malin Appeltofft. En Stand up club där publiken möter 8 ståuppare och en headliner. Efter föreställningen får du som deltagare personlig coachning och feedback av Malin. Under feedback-rundan finns möjlighet att ställa frågor till head linern om standup och livet som komiker. Här får du även chansen att se andra komiker och ta del av feedbacken de får, vilket i sig är utvecklande. Vi erbjuder ett forum där du kan spåna idéer eller bolla skämt med andra ståuppare i en trygg miljö. 

Varje slot kostar 250 kr och för det får du:

  • 7 minuters scentid för en betalande publik
  • Träffa andra ståuppare och knyta nya kontakter och få tips
  • Personlig feedback och coachning från Malin och Headliner

Låter det intressant? Kontakta Malin Appeltofft på malinappeltofft@gmail.com och berätta lite om dig själv och dina erfarenheter av Stand up. Malin gör ett urval baserat på din erfarenhet. Vi kan tyvärr inte garantera att alla som anmäler sig får en slot. Får du en slot så skickar vi dig en anmälningslänk där du också betalar. Anmälningsavgiften är tyvärr inte återbetalbar. 

Vårens datum:

söndag 16 april med headliner Elina Du Reitz
söndag 14 maj- headliner annonseras snart!

Kursen drivs i samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Nivå

Fortsättning

Period

Veckodag