Stand up för nybörjare, helgkurs 16-17 november

Stand up för nybörjare, helgkurs 16-17 november

Från: 3500 kr

Pris: 3500 kr
Tid:
10.00 -16.00
Antal kurstillfällen: två dagar, uppspel söndagen 17 november 18:00
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 10

Lärare: Agnes Hirdwall

Under kursen får du lära dig grunderna i stand up comedy. Du skriver och framför din text inför gruppen, får feedback och skriver igen tills du får ihop ett bra, roligt material som du kan uppträda med på en rookie- stand up-scen. En rolig kurs som ger självförtroende och utmaning även för den som inte tänkt ägna sig åt stand up professionellt! Läs mer om kursen nedan.

 

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

Stand-up HandbokenKöp Stand-Up Handboken när du anmäler dig till kursen och få rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 200 kr. För nybörjare såväl som komiker är Ami Hallberg Paulis STAND-UP HANDBOKEN en pedagogisk handbok som ger goda råd om allt som rör Stand-up. Du blir insatt i dess fundament och lär dig knep vad gäller manusskrivande och framförande. (Originalpris på BOKUS 234kr). Läs mer om boken ›

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Stand up nybörjare helgkurs

Kom och lär dig vara rolig på scen! En workshop i den hetaste underhållningsformen just nu!

Under kursen får du lära dig grunderna i stand up comedy. Du skriver och framför din text inför gruppen, får feedback och skriver igen tills du får ihop ett bra, roligt material som du kan uppträda med på en rookie- stand up-scen. En rolig kurs som ger självförtroende och utmaning även för den som inte tänkt ägna sig åt stand up professionellt!

Vi avslutar kursen med en stand up-kväll på Improvisationsstudion – ett (frivilligt) uppspel på vår mysiga scen på Skånegatan!

Lärare: Agnes Hirdwall

3500SEK

Kursavgift studerande, arbetslösa, pensionärer

2800 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Nivå

Period

Veckodag

, ,

Kurstyp