Stand up för nybörjare, helgkurs 25-26 mars

Stand up för nybörjare, helgkurs 25-26 mars

Från: 3200 kr

Tid: 10.00 – 16.00 + uppspel söndagen 26 mars
Pris: 3200 kr
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 10

Lärare: Yvonne Skattberg

Under kursen får du lära dig grunderna i stand up comedy. Du skriver och framför din text inför gruppen, får feedback och skriver igen tills du får ihop ett bra, roligt material som du kan uppträda med på en rookie- stand up-scen. En rolig kurs som ger självförtroende och utmaning även för den som inte tänkt ägna sig åt stand up professionellt! Läs mer om kursen nedan. 

För att boka: välj antal och ordinarie eller rabatterad. 

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

Stand-up HandbokenKöp Stand-Up Handboken när du anmäler dig till kursen och få rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. För nybörjare såväl som komiker är Ami Hallberg Paulis STAND-UP HANDBOKEN en pedagogisk handbok som ger goda råd om allt som rör Stand-up. Du blir insatt i dess fundament och lär dig knep vad gäller manusskrivande och framförande. (Originalpris på BOKUS 234kr). Läs mer om boken här ››

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Stand up nybörjare helgkurs

Kom och lär dig vara rolig på scen! En workshop i den hetaste underhållningsformen just nu!

Under kursen får du lära dig grunderna i stand up comedy. Du skriver och framför din text inför gruppen, får feedback och skriver igen tills du får ihop ett bra, roligt material som du kan uppträda med på en rookie- stand up-scen. En rolig kurs som ger självförtroende och utmaning även för den som inte tänkt ägna sig åt stand up professionellt!

Vi avslutar kursen med en stand up-kväll på Improvisationsstudion – ett (frivilligt) uppspel på vår mysiga scen på Skånegatan!

Lärare: Yvonne Skattberg

Yvonne Skattberg blev utsedd till årets kvinnliga stå upp komiker 2007 på svenska stå upp galan. Juryns motivering var  ”En jävla standupstjärna till jänta från obygden som roar och oroar och charmar alla med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser.”

Yvonne Skattberg har jobbat som ståupp komiker och föreläsare i många år.
Hon började som ståuppkomiker 1997 och vann det årets debutpris ”Släng dig i väggen”. Sedan dess har Yvonne uppträtt på ståuppscener, medverkat i revyer och krogshower runt om i landet och gjort mängder av företagsjobb.

Yvonne ingick i en showgrupp ”En liten Jävla Kvinnorörelse” i flera år med bl a Anna-Lena Brundin och medverkade i föreställningen ”En Liten Jävla julshow”, ”En Liten Jävla Krogshow” samt ”En ANNAN liten jävla show”.

Hon har medverkat i flertal radio och teveprogram som tex ”Comedy fight Club”, ”Släng dig i Brunnen”, ”Stockholm Live”, Och nu senast i TV4 lördagssatsning ”Dansfeber” där hon tillsammans med stå upp gänget gjorde Spice Girls.

Hennes komiska talang att hantera verkligheten som vi ser den fast lite annorlunda är unik.

Hon gjorde succé med föreställningen Alla har ADHD som gick sju säsonger i Stockholm och som hon turnerat runt och uppträtt på de flesta teaterscener runt om i Sverige.

2015 hade hon premiär på uppföljaren Alla har råd – rapport från korttidsanställningsträsket.

Just nu är hon aktuell med föreställningen Grab them by the balls som hon spelar på Teater Brunnsgatan fyra och runt om i landet.

Kursavgift

3200SEK

Kursavgift studerande, arbetslösa, pensionärer

2560 SEK

 

Kursen drivs i samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Nivå

Period

Veckodag