Stand up för nybörjare sommarkurs 28 juni-2 juli

Från: 2950 kr

Tid:18:00-20:30 och ett uppspel fredagen 2 juli
Start: 28 juni
Antal kurstillfällen: 5
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 10 (Kan eventuellt utökas. Se nedan)
Lärare: Malin Appeltofft

Kom och lär dig vara rolig på scen! En workshop i den hetaste underhållningsformen just nu! Kvällskurs 5 ggr inklusive uppspel. För utförligare kursbeskrivning, se nedan.

Med anledning av rådande restriktioner har vi begränsat antalet deltagare till 8. Är kursen fullbokad kan du ställa dig på väntelista genom att mejla anmalan@improvisationsstudion.se Vi hoppas restriktionerna lättar innan kursstart så vi kan ta in fler deltagare. Vi kommer då kontakta de på väntelistan och erbjuda plats i turordning.  

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad och klicka på kursens startdatum. (grönt)

Beskrivning

Stand up för nybörjare-sommarkurs

Kom och lär dig vara rolig på scen! En sommarworkshop i den hetaste underhållningsformen just nu! Kvällskurs 5 ggr inklusive uppspel.

Kursledaren Malin Appeltofft uppträder regelbundet på de stora scenerna i landet som Norra Brunn och RAW. Malin driver också flera stand up-klubbar. Läs mer om Malin genom att klicka på länken ovan.

Under kursen får du lära dig grunderna i stand-up comedy. Du skriver, framför inför gruppen, får feedback och skriver igen tills du får ihop ett bra, roligt material som du kan framföra på en rookie- stand-up-scen. En rolig kurs som ger självförtroende och utmaning även för den som inte tänkt ägna sig åt stand up professionellt!

Lärare: Malin Appeltofft

Kursavgift

2950 SEK

Kursavgift studerande, arbetslösa, pensionärer

2360 SEK

 

Kursen drivs i samarbete med ABF