Tusen och en historier tisdagar start 7 september

Från: 3.500 kr

Tid: 17:10-19:25
Antal kurstillfällen: 13 varav två uppspel 14 och 28 november.
Start:  7 september med uppehåll för höstlov
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 10
Lärare: Lotta Malmhester

En produktionskurs för dig som gått minst sex terminer i improvisationsteater och med mycket erfarenhet av storytelling.

Vi jobbar med avancerad storytelling där du i samspel med andra jobbar med att snabbt etablera och driva historier framåt. Under terminens gång använder vi oss av föreställningsformen Harold och bygger en ram i vilken olika historier får rum. Läs mer om kursen nedan.

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad, och klicka på kursens startdatum i kalendern.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Tusen och en historier

Avancerad och fantasifull storytelling för dig med minst 6 terminers förkunskaper.

Vi improviserar historier. Korta, långa och mittemellan. Snabba scener, andra dröjande, utdragna. Delade, kluvna. Om smått. Och om stort. Vissa historier hänger ihop. Andra lämnas åt sitt öde. Masscener, soloscener. Utifrån dessa utkristalliserar sig ett par, tre stycken historier som får växa, utvecklas och dra iväg. Under terminens gång använder vi oss av föreställningsformen Harold och bygger en ram i vilken alla dessa historier får rum. Vi jobbar med avancerad storytelling där du i samspel med andra jobbar med att snabbt etablera och driva historier framåt.

12 ggr inkl två uppspel.

I kursen ingår även fri entré på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar

Foto: Mikael Karlin

 

 

 

 

 

 

Lärare: Lotta Malmhester

Kursavgift

3,500 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2800 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF