Utbildning i kroppsspråk

En utbildning i den ickeverbatala kommunikationen är väldigt användbart och en spännande upplevelse. Improvisationsstudion ligger långt fram i hur forskningen kring kroppsspråket utvecklas och har tagit fram en egen metod och ett sätt att tillämpa kroppsspråket i praktiken. Deltagarna får direkt verktyg att ta med till arbetsvardagen.

Kontakta mig!

Beskrivning

I snitt pratar vi människor 10-12 minuter per dag.  Kroppsspråket står för resten av kommunikationen. I utbildningen går vi igenom hur den ickeverbala kommunikationen fungerar – hur vi leder och följer varandra med enkla signaler. Vi fokuserar på praktisk tillämpning av kroppsspråket i arbetsvardagen i bemötandet internt och externt.

I en utbildning/Föreläsning varvas korta teoripass med praktiska övningar i helgrupp, mestadels två och två. Det är mycket enkelt och mycket roligt. Passet ger en skjuts till gemenskapen och deltagarna lär känna varandra.

Innehållet kan anpassas till sammanhanget med exempelvis inriktning på bemötande, ledarskap, kommunikation eller säljsituationen.

FAKTA
För vem? 
Konsulter, Chefer, säljare, vården (vi har särskild utbildning för vårdpersonal), serviceyrken, myndigheter etc.
Gruppstorlek Under en utbildning arbetar vi med grupper på 4–50 deltagare. Är ni många skickar vi gärna fler pedagoger eller rekommenderar en interaktiv föreläsning.
Tidsram Våra vanligaste uppdrag ligger på 1,5 h – 6 h (föreläsningar 45 min–1,5 h). Vi tar alltid fram passet tillsammans med våra uppdragsgivare. Deltagarna får efteråt en sammanfattande dokumentation med övningar att fortsätta med på egen hand.
Inriktningar Ledarskap, samarbete, säljteknik, presentationsteknik.

Vanliga frågor (FAQs)

Hur går det till?
En utbildning består till stor del av praktiska övningar varvat med korta teoripass. Våra pedagoger är vana vid att arbeta med grupper som till en början kan vara lite försiktiga. Vi utvecklar utbildningen tillsammans med våra uppdragsgivare i förväg.

Vad ger det?
Deltagarna breddar sin sociala räckvidd i utbildningen. Under passet får gruppdynamiken och vi-känslan en riktig skjuts. Utbildningen ger också en gemensam terminologi att använda i fortsatta diskussioner.
Var?
Online,  på vår teater, konferensanläggningen eller på plats hos er.
Vad är Improvisationsstudion?
Vi är en teater i Stockholm som förutom föreställningar också gör ca 100 uppdrag per år för myndigheter, företag och olika organisationer.
Hur mycket kostar det?
Våra priser varierar beroende på gruppens storlek och utbildningens omfattning. Fyll i formuläret ovan så återkommer vi snabbt med offert.

Senaste uppdrag med kroppsspråk

Finansinspektionen
Trafikverket
Kairos Future
Karolinska Institutionen
Skolverket
Södersjukhuset
Netlight
B3
Systembolaget
Stockholm Vatten
KPMG
Tyresö socialförvaltning
Rotary
Försvarsmakten
Riksdagens ombudmän
LRF-konsult
Farmaciförbundet
mfl