Utveckla powerskills med Micke Blomqvist sommarkurs 7-11 augusti

Utveckla powerskills med Micke Blomqvist sommarkurs 7-11 augusti

Från: 3.200 kr

Pris: 3200 kr
Tid:
10:00-16:00
Antal kurstillfällen: 5 dagar
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 8
Kursledare: Micke Blomqvist

En kurs för dig som vill förbättra din förmåga att kommunicera, bygga tillit i professionella relationer och hitta lusten att lära, där misstag blir en naturlig och användbar del av processen. Denna kurs tar sitt avstamp i improvisationsteaterns metodik dock utan en strävan mot ett sceniskt framträdande, syftet är istället att skapa en bra lärmiljö och utveckla deltagarnas förmågor. Läs mer om kursen nedan.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Utveckla powerskills med Micke Blomqvist

En kurs för dig som vill förbättra din förmåga att kommunicera, bygga tillit i professionella relationer och hitta lusten att lära, där misstag blir en naturlig och användbar del av processen.

Att träna våra power skills (soft skills eller mjuka färdigheter som de också kallas) gör stor skillnad för vår prestation och vårt mående samt möjliggör ett bättre nyttjande av dagens avancerade teknik och digitala arbetssätt. I dagens föränderliga arbetsliv blir det allt viktigare att vi behåller lusten att lära och genom att utveckla våra power skills skapar vi bättre förutsättningar för lärandet. Denna kurs är en investering i dig själv och dina möjligheter.

Denna kurs tar sitt avstamp i improvisationsteaterns metodik dock utan en strävan mot ett sceniskt framträdande, syftet är istället att skapa en bra lärmiljö och utveckla deltagarnas förmågor.

Under fem dagar kommer kursen utforska flera nivåer av lyssnande, att ta den andres perspektiv och öva din empatiska förmåga samt locka fram nyfikenheten att lära sig nytt. Under trygga former kommer ledaren att tillsammans med gruppen utforska dessa förmågor genom praktiska övningar och reflekterande samtal.

Efter kursen kommer du ha fått verktyg för att bättre förstå dina kunders behov, nå större effektivitet i samarbeten och väcka kreativiteten hos både kollegor och dig själv. Allt med improvisationsteater som språngbräda.

Kursledare: Micke Blomqvist

Fotograf: Niklas Lind

Micke Blomqvist är utbildad beteendevetare och skådespelare. Med lång erfarenhet av improvisationsteater både som kursledare och skådespelare vill Micke låta beteendevetenskapen och improvisationsteatern mötas i syfte att få ut varje deltagares största potential.

I mötet med grupper, både i kursverksamhet och i organisationer, lägger Micke stor vikt vid att skapa ett lärande klimat där närvaro, trygghet och lyhördhet utgör grunden. Han har också arbetat som regissör, manusförfattare och är en av medgrundarna till Improverket i Göteborg.

Kursavgift

3200 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2560 SEK

I samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Period