Vortex – våren 2024

Vortex – våren 2024

Från: 180 kr

Pris: 180 kr
När:
31 maj och 1 juni
Tid:
kl 19:00-20:30
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)

Den 31 maj öppnas portalen till gränslandet där rastlösa själar vandrar. Denna tragikomiska föreställning utspelar sig i hela lokalen samtidigt och publiken går runt och upptäcker sin egen historia. Genom era vägval får ni uppleva fragment av en större helhet. Ni uppmuntras att gå er egen väg och följa er nyfikenhet, så har ni sedan massor att prata om i ert sällskap efteråt! Detta är den första helt improviserade vandringsteatern i Sverige, den spelas 2 gånger den 31 maj och 1 juni av Vortex-ensemblen – en av Improvisationsstudions produktionsgrupper.  Läs mer om föreställningen nedan.

För att boka: välj antal, biljettyp och välj datum i kalendern. 

Beskrivning

Vortex

Den 31 maj öppnas portalen till gränslandet där rastlösa själar vandrar. Denna tragikomiska pjäs utspelar sig i hela lokalen samtidigt och publiken går runt och upptäcker sin egen historia. Genom era vägval får ni uppleva fragment av en större helhet. Ni uppmuntras att gå er egen väg och följa er nyfikenhet, så har ni sedan massor att prata om i ert sällskap efteråt. Detta är den första helt improviserade vandringsteatern i Sverige, den spelas 2 gånger den 31 maj och 1 juni av Vortex-ensemblen – en av Improvisationsstudions produktionsgrupper.

Medverkande:
Loth Hammar
Victoria Ruud
Jonatan Ledin
Frida Dahlberg
Salomon Rogberg
Carolina Sahlén
Liv Andersson
Chatarina Nylander
Lena Hellström
Susanne Kivinen
Helena Starenby

Regi: Martin Danielsson

Caféet öppnar 30 minuter innan föreställningen. Inget insläpp efter föreställningens början.

När: 31 maj och 1 juni
Tid: 19:00-20:30
Pris: 180 SEK
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Rabatterade priser:
Barn upptill 18 år: 90 SEK
Kursdeltagare på Improvisationsstudion: fritt inträde (rabattkod krävs, har du inte fått en, mejla anmalan@improvisationsstudion.se

 

 

Ytterligare information

År