Våren 2014 – News!

Vårens kvälsskurser går väldigt bra och flera kurser är redan fulla, en bra start på ett nytt år. Vi har en del nya saker på gång som snart kommer upp här på hemsidan. Det blir Improbar under två kvällar där professionella och hängivna improvisatörer kan mingla och snacka impro. Vidare så börjar vi med Stand up + impro = Comedy impro – kursen på dagtid v.5 också för proffs. Fler pedagoger är på väg in för just dagtidskurser: Karin Bergstrand – Clown, Stephen Rappaports kreativitetsutbildning Finding Voice och sen hoppas vi på att få hit Mariposa dvs de galna dans- och rörelserpedagogerne, Helena Lambert och Maria Risfelt som ska får oss att sluta tänka som en människa. Datum kommer snart.

bartant - improvisationsstudionImprobar 21/2

Rookie Sunday börjar den 2:a februari och ges 8 söndagar i rad under våren med uppehåll för sportlov. Där får du se nybörjar-, forstättnings-, och avancerade improvisatörer slipa sina redskap samt proffs som prövar nytt. Kl 18 söndagar.

Under våren kommer vi också få gästbeskö av UNDERGROUND från lund med jazzpianisten Mathias Landaeus mfl. Improvisationer blir det så klart.

Så håll koll på hemsidan och glöm inte att lajka vår fb sida.

Väl mött

Marti

 

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr