Gilla Framtiden!

Info

Referenser

Mer info

Tidigare uppdrag

Gilla framtiden

Improvisationsstudions nyskapande och roliga föreställning Gilla framtiden presenteras ett möjligt framtida Sverige år 2033 där mycket har hänt med klimatet, konjuktursvängningar och geopolitiska förändringar. I denna under(gångs)hållning delar överlevnadsexperten och föreläsaren Herman Geijer scenen med skådespelare och presenterar tillsammans ett möjligt framtida Sverige år 2033. Med Herman Geijers expertis får vi verktygen för att hantera utmaningarna och få en framtid att gilla.

Regi och teatermanus: Martin Geijer
Produktion och teknik: Johanna Mohs
Krisexpert och talarmanus: Herman Geijer
Skådespelare: Lotta Malmhester och Per Sandberg
Kostym: Stina Hedin

Med stöd av Statens Kulturråd

Herman Geijer

Herman Geijer har skrivit flera böcker om krisberedskap och prepping. 2015 framröstades han som lyssnarnas sommarvärd i Sommar i P1. Han har också föreläst på TEDx. När han inte skriver böcker eller föreläser arbetar han med folkbildning.

Med scenkonst, kunskap och humor kan publiken ta sig an framtidens utmaningar på ett nytt och spännande sätt. Herman Geijers kunskaper och våra skickliga skådespelare får tillsammans publiken att själva reflektera. Dessa reflektioner leder väldigt naturligt till diskussioner och blir därför ett bra sätt att skapa samtal som känns okonstlade.

Gruppstorlek: 10-500

Tidsåtgång: Föreställning 1h, workshop (tillval) 1h

Vill du bli kontaktad av oss?

Du kan avsluta när du vill. Vår integritetspolicy hittar du här.
Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr