Info

Utbud

Referenser

Tidigare uppdrag

Om presentationsteknik

Kunskap om presentationsteknik är nödvändig för att kunna prestera bättre i sin yrkesroll – på fler än ett sätt. Både utanför och inom verksamheten finns det många situationer där god kunskap i presentationsteknik både ger bättre resultat och gör arbetet smidigare.

Kunskapen är nödvändig vid både mindre presentationer och större föredrag. Den kan också användas i en mängd olika situationer: i möte med kund, redovisning av projekt, framför elever, digitala möten och framförande av nya idéer på personalmöte. Användningsområdena är många!

Endagsutbildning i presentationsteknik

Vi håller regelbundet en utbildningar i presentationsteknik på vår teater som ger verktyg till en ökad säkerhet inför publik, att möta nya människor och få till en roligare presentation. Gå från att informera till att beröra och göra avtryck i dina presentationer!

Den här kursen är delvis perfekt för dig som vill utvecklas och nå längre i din karriär.

I kursen presentationsteknik varvas teori med praktik i enkla och roliga övningar som anpassas till just dig, oavsett tidigare erfarenhet. Du arbetar på din egen nivå.

Kommande kurser

Datum: 12 mars
Klicka här för att läsa mer

Presentationsteknik för företag

Att presentera saker för varandra på rätt sätt hjälper även er interna kommunikation. Presentationsteknik blir då ett viktigt verktyg för att göra ert arbete smidigare och undvika att konflikter skapas. Att ni lär er detta tillsammans hjälper ytterligare då alla får samma verktyg.

Även de som är vana att prata inför folk får nytta av kursen då de får ytterligare verktyg att förbättras. Det ger dem dessutom en möjlighet att själva identifiera vad de kan förbättra och vad de redan kan, vilket lyfter medarbetarnas tro på sin egen förmåga.

I vår spännande och interaktiva utbildning omsätts teori direkt i praktiska övningar – i grupp samt två och två.

Gruppstorlek: 4-20, kan anpassas till större grupper

Tidsåtgång: 2-3 timmar

Improvisationsstudion lägger fokus på följande:

Tänk utifrån och in! – På Improvisationsstudion vet vi att det är lika viktigt hur du framför ditt budskap som vad du faktiskt säger. Om du som talare kan läsa av en grupp och anpassa ditt framförande och beteende har du större möjlighet att nå fram med vad du vill säga.

Använd kroppen! – Den ickeverbala kommunikationen, kroppsspråket är en stor tillgång för dig som presentatör för att få till en levande presentation. Att kunna växla mellan att ta plats plats och leda situationen eller ge publiken utrymme för frågor och diskussioner är en stor tillgång för dig som improvisatör.

Förbered dig! – I våra kurser lär ni er hur ni förbereder en presentation, hittar argumenten och kopplar innehållet till er egen erfarenhet. Vi går igenom hur vi använder språket, disposition och argument för att skapa trovärdighet utan att tappa det personliga tilltalet.

Använd scenen! – På Improvisationsstudion tar vi avstamp i det sceniska rummet. Inom skådespeleri finns många tekniker för att ge olika intryck och väcka känslor.

Vill du bli kontaktad av oss?

Du kan avsluta när du vill. Vår integritetspolicy hittar du här.
Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr