UNDERHÅLLNING – Mer info

Info

Mer info

Tidigare uppdrag

Referenser

Underhållning till kick-off, roligt avbrott på konferensen eller som inspiration till vidare diskussioner. Vi på Improvisationsstudion har ett sätt att arbeta som höjer stämningen och skapar större sammanhållning på arbetsplatser. Vi använder humor och igenkänningsfaktor på ett sätt som når fram till alla, oavsett hur olika ni är.

Underhållning på jobbet

Improvisationsteater

Improvisationsteater är en omväxlande, överraskande och mycket rolig form av underhållning där allt skapas i stunden av skickliga improvisatörer. Våra föreställningar kan bokas som ren underhållning. Det är perfekt till personalfester och konferensdagar då det är något för alla och bidrar till god stämning.

Vi kan också anpassa våra improviserade föreställningar efter just er arbetsplats. Att ventilera ämnen som är aktuella för er är ett bra sätt att bidrar till sammanhållning. En central del av föreställningen är publikens inflytande. Föreställningen kommer att handla om er och just er arbetsplats. Här kan nytta och nöje mötas med humoristiska improviserade scener som är aktuella för just er arbetsplats.

Improvisationsteater är en flexibel och mycket gruppskapande form av teater där varje föreställning är unik och skapas i nuet framför publiken. Vill ni tar vi gärna med en pianist som lägger stämningsmusik på scenerna och gör det möjligt att även improvisera sånger och musikaler.

Gruppstorlek: 10-500

Tidsåtgång: 30 min – 1,5 tim

Gilla framtiden

Vårt samhälle förändras och vi står alla inför nya utmaningar på arbetsplatsen såväl som i privatlivet. Det är något vi alla kommer behöva hantera och diskutera.Vår föreställning Gilla Framtiden! blandar föreläsning med uppspelade scener och är ett perfekt hjälpmedel för att få igång diskussioner på ett lättillgängligt sätt.

I denna under(gångs)hållning delar överlevnadsexperten och föreläsaren Herman Geijer scenen med skådespelare och presenterar tillsammans ett möjligt framtida Sverige år 2032. Här får vi möta ett futurum där förändringarnas konsekvenser blir verkliga och tar sig in i vardagen. Med Herman Geijers expertis får vi verktygen för att hantera utmaningarna och få en framtid att gilla.

Herman Geijer har skrivit flera böcker om krisberedskap, prepping och zombier för både barn och vuxna. 2015 framröstades han som lyssnarnas sommarvärd i Sommar i P1. Han har också föreläst på TEDx. När han inte skriver böcker eller föreläser arbetar han med folkbildning.

Med scenkonst, kunskap och humor kan publiken ta sig an framtidens utmaningar på ett nytt och spännande sätt. Herman Geijers kunskaper och våra skickliga skådespelare får tillsammans publiken att själva reflektera. Dessa reflektioner leder väldigt naturligt till diskussioner och blir därför ett bra sätt att skapa samtal som känns okonstlade.

Gruppstorlek: 10-500

Tidsåtgång: Föreställning 1h, workshop (tillval) 1h

Jag är intresserad!

Du kan avsluta när du vill. Vår integritetspolicy hittar du här.
Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr