Info

Utbud

Tidigare uppdrag

Referenser

Improvisationsteater är en omväxlande, överraskande och mycket rolig form av underhållning där allt skapas i stunden av skickliga improvisatörer. Det är perfekt till personalfester och konferensdagar då det är något för alla och bidrar till god stämning.

Vi kan också anpassa våra improviserade föreställningar efter just er arbetsplats. Att ventilera ämnen som är aktuella för er är ett bra sätt att bidrar till sammanhållning. En central del av föreställningen är publikens inflytande. Föreställningen kommer att handla om er och just er arbetsplats. Här kan nytta och nöje mötas med humoristiska improviserade scener som är aktuella för just er.

Vill ni tar vi gärna med en pianist som lägger stämningsmusik på scenerna och gör det möjligt att även improvisera sånger och musikaler.

Improvisationsteater

Vi börjar med att introducera improvisationsteater för publiken med 1-2 improvisationer. Sedan följer 5-8 improvisationer med olika ingångar och tekniker med anknytning kring organisationen och det som gemensamt för alla i publiken. Vi tar också in aktuella händelser och kanske intervjuar någon i publiken. Åskådarna får ge förslag till scenerna och sammantaget ger vi en omväxlande, överraskande och mycket rolig form av underhållning som är unik och skapas i nuet framför publiken.

Vi läser in oss på organisationen innan och anpassar upplägget efter förutsättningar och vad som är gemensamt för publiken. Varje uppdrag är unikt!

Gruppstorlek: 10-500

Tidsåtgång: 30 min – 1,5 tim

Vill du bli kontaktad av oss?

Du kan avsluta när du vill. Vår integritetspolicy hittar du här.
Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr