Stand up

Stand up – en fruktansvärt roligt och effektiv humorform. Med bara en mikrofon, en komiker och en publik skapas humormagi där vi får skratta åt livets stora och små problem!

Kurs i Stand-Up

Gå en kurs och lär dig grunderna i Stand-Up eller vidareutveckla dina färdigheter. Här hittar du vårt utbud av kurser ››

Boka Improvisationsstudions Stand Up-komiker

Boka Stand Up till företagsfesten eller middagen – galet rolig underhållning som passar alla! Kontakta oss så hjälper vi dig med ett upplägg: hej@improvisationsstudion.se eller 08 640 09 07

Ami Hallberg Pauli är en erfaren stand up-komiker med över 10 år i branschen. Uppträder regelbundet på bla. Norra Brunn, MACK och med sin egen show Ladies Fight som även sänds på SVT. Det dagsaktuella, politik, skillnaden mellan kvinnor och män samt TV-tablån en vanlig tisdagskväll blir humor i Amis stand up.

Elin Almén är en ung komiker med mycket energi. Hon har kört på stand up-scener runt om i hela landet bla. Norra Brunn, Gasta, Oslipat, Sommarskratt på Fjäderholmarna m.m. Elin hämtar upp publiken i igenkänning och tar dem med sig in i det absurda. Sånt som vi alla kan känna igen oss i får en vansinnig twist.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr