• Teambuilding för ett arbetslag som lär sig utnyttja sin innovationskraft
  "Vi vill ha något roligt och lärorikt på vår kick-off"
 • Fyra improvisatörer framför improvisationsteater för personaldagen
  "Vi vill ha en konferens med massor av skratt och vi-känsla"
 • Personalutveckling
  "Vi vill ha en arbetsplats där alla känner sig kreativa och delaktiga"
 • Kollegor bygger upp en god stämning med bättre samarbete
  "Vi vill implementera vår nya policy, värdeord eller arbetsmetod"
 • Att lära oss förstå vårat eget och varandras kroppsspråk hjälper oss i mötet med kollegor, kunder, patienter, samarbetspartners och andra vi möter på arbetet.
  "Vi vill ha en spännande och interaktiv föreläsning"

Improvisationsstudion är en Stockholmsbaserad improvisationsteater som erbjuder engagerande workshops, kurser och underhållning. Vi är specialiserade på ämnen som kreativitet, samarbete, kroppsspråk och presentationsteknik.

Dilemmateater

En trygg, social arbetsplats är nödvändig i alla företag och organisationer. Dilemmateater lättar på locket och ger en plattform åt svåra och komplicerade frågeställningar. Vi skapar diskussioner på ett anspråkslöst sätt. Genom att bryta ner vanliga barriärer skapar vi en ny öppenhet på arbetsplatsen.

Kreativitet

Ett kreativt arbetssätt är en viktig ingrediens i utvecklingsarbetet på alla arbetsplatser. Ökad innovationsförmåga står högt upp på många företags agendor men hur uppnås det i praktiken? Att förstå sin egna kreativa förmåga är nödvändigt men nyckeln är att lära sig vara kreativa tillsammans. Det är då vi får saker att hända.

Kroppsspråk

Kroppsspråk handlar om de medvetna och omedvetna signaler människor använder för att kommunicera och samarbeta med varandra. De beskriver även vår sociala och känslomässiga status. Att lära sig avläsa människors signaler, tydliga eller subtila, är mycket användbart för alla som träffar människor i sitt arbete.

Presentationsteknik

Hur vi framför ett budskap avgör om vi når fram med det. Att förbättra sin presentationsteknik hjälper både individen i sin professionella roll och förbättrar kommunikationen mellan medarbetare. Ett starkare självförtroende på scen hjälper den som talar att känna sig avslappnad och skapar även förtroende från publiken.

Underhållning

Kick-off, roligt avbrott på konferensen, personalfest eller som inspiration till vidare diskussioner. Improvisationsteater är en omväxlande, överraskande och mycket rolig form av underhållning där allt skapas i stunden av skickliga improvisatörer.

Uppdragsgivare

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr