Improvisationsteater – Från ax till limpa sommarkurs 8-12 juli

Improvisationsteater – Från ax till limpa sommarkurs 8-12 juli

Från: 3200 kr

Pris: 3200 kr
Tid:
10:00-16:00, föreställning på kvällen 12 juli. Den dagen träffas gruppen lite senare.
Period: 8-12 juli
Antal kurstillfällen: 5 dagar
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 14
Kursledare: Martin Danielsson

På denna kurs jobbar vi intensivt i en vecka med ett koncept som har föreställning samma helg. Vi kommer att uppfinna ett unikt långforms-format tillsammans som vi sedan sätter upp en föreställning med. Vi utvecklar sätt att gestalta övergångar, tidshopp och förflyttelse. Alla är involverade i processen hela vägen och kommer lära sig massor om kreativt ensemble-arbete under resans gång. Även en spelstil för gruppen kommer ta form, blir det en narrativ spelstil? Relationsbaserad? Komisk? Tematisk och poetisk? Det kommer att visa sig! Är du intresserad av att söka till en av våra produktionskurser till hösten, kan det här vara ett bra sätt att testa om detta är något för dig.
Krav på minst tre terminers förkunskaper och att du har ha testat på att spela långform tidigare. Läs mer om kursen nedan. 

 

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Improvisationsteater – Från ax till limpa

På denna kurs jobbar vi intensivt i en vecka med ett koncept som har föreställning samma helg. Vi kommer att uppfinna ett unikt långforms-format tillsammans som vi sedan sätter upp en föreställning med.
Vi utvecklar sätt att gestalta övergångar, tidshopp och förflyttelse. Alla är involverade i processen hela vägen och kommer lära sig massor om kreativt ensemble-arbete under resans gång.
Även en spelstil för gruppen kommer ta form, blir det en narrativ spelstil? Relationsbaserad? Komisk? Tematisk och poetisk? Det kommer att visa sig! Är du intresserad av att söka till en av våra produktionskurser till hösten, kan det här vara ett bra sätt att testa om detta är något för dig.
Krav på minst tre terminers förkunskaper och att du har testat på att spela långform. 

Har du några frågor angående denna kurs? Mejla anmalan@improvisationsstudion.se

I Kursen ingår fritt inträde på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50 % rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Kursledare: Martin Danielsson

Kursavgift
3200 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)
2560 SEK

I samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Period